Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumparare masini modele vechi si ieftine

Blind

Postări Recomandate

• 11 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

22

• yo9hrb

9

• margarit2001

6

• Bercu Giuliano

5

Top autori în acest subiect

Am avut cont acolo, e o mizerie de forum, populat majoritar cu incompetenti ce se dau atot-cunoscatori si tepari+samsari. Cei ce sunt capabili sa dea sfaturi si cei cu bun simt ii numeri pe degete, restul se baga in seama si vorbesc din ce au vazut pe net sau au fost prostiti de altii.E posibil as am pe acasa manual de reparatii pentru kadett D. O sa ma uit pe hdd si daca dau de el te concactez.PS: Cand se va termina cu zapada si frigul, (teoretic) voi reincepe munca la garaj, apoi cars...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Blind, daca mai vrei piese din dezmembrari, eu am luat de la Materom (google + dezmembrari Materom) un ventilator pt incalzire cu 50ron. componenta e buna, functioneaza.au un sistem de livrare bazat pe curier sau pe masinile proprii (daca localitatea unde stai e pe ruta lor - Ploiesti este).mie mi l-a adus un nene de le ei care ma suna sa faca livrarea la ora 06.45. si daca livreaza cu masinile lor transportul nu costa.toata chestia e sa vorbesti cu ei la telefon ca verifica mailul martea si vara.am sunat, au verificat ca au piesa in stoc (pe site apare si ce piese au la fiecare model si la ce pret ), am stabilit cum sa trimita si gata. plata ramburs. eu ii recomand.daca ai nevoie de alte info, cu placere.

Link spre comentariu

Interesant. Ai idee daca cei cu care vorbesti la telefon au si tangente cu mecanica sau sunt doar niste omuleti care cauta o piesa in baza de date si iti spun pretul pentru ea? O sa ii iau la intrebari maine, sa vad ce le poate pielea.In perioada asta sunt in cautare de un delco cu senzori hall (de pe rekordurile cu LE jetronic), de un sistem de aprindere fara distribuitor de la ford (EDIS 4) si de senzori pentru arborele cotit (pinioanele cu 36-1 dinti cu senzorul VR aferent).

Link spre comentariu

nu stiu daca si se pricep la ce vand. eu am cautat piesa pe site si aparea. am dat comanda pe mail si .....liniste.am sunat, mi-a zis tipu' ca nu a verificat mailul si sa-l resun in 10 min sa-mi zica daca intr-adevar mai e piesa. era.ce au gresit e ca eu am comandat cu curier si ei au trimis cu masina lor. ideea e ca la 7 fara ceva dimineata eu nu mai eram acasa. dar am directionat soferul prin telefon pana in fata casei de unde a luat tatal meu piesa. sunt f serviabili la asta. fara comantarii aiurea, fara nimic. am scapat mai ieftin (fara pretul curierului) dar am avut si bafta ca a avut cine lua piesa.drumuri fac saptamanal prin tara si mi-a zis soferul ca nu e problema daca nu are cine lua piesa acum, o aduce si sapt urmatoare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări