Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumparare masini modele vechi si ieftine

Blind

Postări Recomandate

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

22

• yo9hrb

9

• margarit2001

6

• Bercu Giuliano

5

Top autori în acest subiect

Capri stiu unul, insa nu e de vanzare, plus ca piesele sunt scumpe in draci.Broscuta e prea mica si nu are o forma adecvata pt gustul meu.Granada este la fel de usor de gasit ca rekord c coupe (iar de piese...nu am nici cea mai mica idee)Kadett-ul...high price, againSe cam abat de la "gustul" meu ciudat aceste masini...prea multe rotunjeli :smt003

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

stiu ca sunt off topic...insa m-am hotarat sa vand opelul ascona.....nu mai am de gand sa ma intorc in romania definitiv....daca esti vreodata interesat .....da-mi un semn

Link spre comentariu

blind - ai ceva gusturi la masini :partyman: bravo

dupa mine rekordul e o masina frumoasa - are forme ;)

so daca tot iti place ala zic sa nu renunti la achizitionarea lui, mai sunt ceva exemplare bune pe piatza

poti sa incepi prin a sta cu ochii ca pe butelie aici:

http://www.retromobil.ro/bursa-hobby/vanzari/vanzari.html

s-au vandut multe masini in stare buna pe bani de nimic

sau.... cum vad ca stai in bucuresti(orash destul de mare)

cand mergi pe strada uitete si tu dupa masini care iti plac si par neumblate de ceva timp, eventual pune si un anunt de cumparare in geam

(in felul asta un amic a luat un renault 18 turbo doar mancat putin de rugina in rest impecabil cu 20milioane lei vechi)

bafta la cautat

PS de exemplu in drumul taberei pe o stradutza am descoperit un coupe opel dar sa mor de stiu ce model e (aduce un pic cu opel kapitan american insa nu bag mana in foc); masina e neumblata de mult timp rotile au intrat in asfalt, prelata e toata zdrentuita insa fara pic de rugina pe caroserie - fac pariu ca daca ii arunci stapanului 1000-2000 euroi ti-o da imediat

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Nu prea merita sa-ti iei o astfel de masina din afara. Te va seca la ficati taxa de prima inmatriculare.Un exemplu de "inteligenta" tipic romaneasca: armata organizeaza licitatii ca sa scape de tehnica invechita. O firma si-a luat un camion (vechi, dar foarte putin rulat). A costat vreo 150 mil. Numai ca atunci cand a fost sa-l inmatriculeze, au fost pusi sa plateasca 16.500 euro taxa de prima inmatriculare pentru ca, vezi doamne, camionul ala nu a avut numere normale, a circulat cu numere speciale (de armata). Asa ca il va da la fier vechi, ca sa mai recupereze ceva din bani.

Link spre comentariu

Buna observatie cea cu taxa de inmatriculare. Daca firma respectiva se gandea mai bine, il vindea pe piese si lua mai mult, insa,...trebuie sa te si ocupi de asa ceva.

In fine, sa revenim la masini vechi. Ca sa inscrii o astfel de masina ca "masina de epoca" ce anume trebuie facut? Cat din aspectul exterior trebuie pastrat? Something to read..?

Later edit: O mica galerie cu rekord-uri. Se va dezvolta cand o sa-mi mai vina piticii si sa ma apuc de cautat pe net.

http://uploadingit.com/browse/blind/101976_Mt12S

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări