chetross Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 Kadett C, Granada ? Nu te speria de ce gasesti la primul search pe google , alea`s facute la gramada .. Sau de ce nu .. o broscuta !! ) Si ar mai fi Capri-ul dar tb sa ai o bafta de nedescris sa gasesti unul .. :( Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2007 Capri stiu unul, insa nu e de vanzare, plus ca piesele sunt scumpe in draci.Broscuta e prea mica si nu are o forma adecvata pt gustul meu.Granada este la fel de usor de gasit ca rekord c coupe (iar de piese...nu am nici cea mai mica idee)Kadett-ul...high price, againSe cam abat de la "gustul" meu ciudat aceste masini...prea multe rotunjeli :smt003 Link spre comentariu
Yo4You Postat Septembrie 30, 2007 Partajează Postat Septembrie 30, 2007 Trabant doriti? HI! Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2007 :axe: Am intrebat de documentatie/ceva folositor legat de Opel Rekord C, nu de ajutor pentru "largirea orizonturilor".Any ON TOPIC help? Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 stiu ca sunt off topic...insa m-am hotarat sa vand opelul ascona.....nu mai am de gand sa ma intorc in romania definitiv....daca esti vreodata interesat .....da-mi un semn Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Ce model de ascona este? A, B sau C? Vezi aici http://en.wikipedia.org/wiki/Opel_Ascona Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 este model b motor 1600(rk complet am dat 300 euro pe piese) e in bucuresti in titan culoare rosie alte detalii cauta-ma pe mess manusho702000 Link spre comentariu
Blind Postat Octombrie 21, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2007 Multumesc de oferta (culmea, si eu tot in titan stau :smt001 ) insa modelul are un aspect mult prea "modern" pentru gustul meu... Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 ok...cum vrei tu..bafta Link spre comentariu
margarit2001 Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 blind - ai ceva gusturi la masini :partyman: bravo dupa mine rekordul e o masina frumoasa - are forme ;) so daca tot iti place ala zic sa nu renunti la achizitionarea lui, mai sunt ceva exemplare bune pe piatza poti sa incepi prin a sta cu ochii ca pe butelie aici: http://www.retromobil.ro/bursa-hobby/vanzari/vanzari.html s-au vandut multe masini in stare buna pe bani de nimic sau.... cum vad ca stai in bucuresti(orash destul de mare) cand mergi pe strada uitete si tu dupa masini care iti plac si par neumblate de ceva timp, eventual pune si un anunt de cumparare in geam (in felul asta un amic a luat un renault 18 turbo doar mancat putin de rugina in rest impecabil cu 20milioane lei vechi) bafta la cautat PS de exemplu in drumul taberei pe o stradutza am descoperit un coupe opel dar sa mor de stiu ce model e (aduce un pic cu opel kapitan american insa nu bag mana in foc); masina e neumblata de mult timp rotile au intrat in asfalt, prelata e toata zdrentuita insa fara pic de rugina pe caroserie - fac pariu ca daca ii arunci stapanului 1000-2000 euroi ti-o da imediat Link spre comentariu
margarit2001 Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 another nice wheels: http://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini-second-hand/Ford-TAUNUS-coupe17-4v-xx92972.html Link spre comentariu
NeaSuciu Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 http://www.mobile.de/SID8MCl03v6Can6D7w ... Search.y=9 daca stii nemteste si esti dispus sa mergi in germania dupa masina Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Nemtii nu prea agreaza romanii, plus ca mi-e cam greu sa ajung pana acolo, preferand un jeg ieftin autohton. Intre timp am facut rost de manualul de reparatii pt rekord c; cei interesati il pot lua Rekord-C Werkstatt Handbuch.zip Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Nu prea merita sa-ti iei o astfel de masina din afara. Te va seca la ficati taxa de prima inmatriculare.Un exemplu de "inteligenta" tipic romaneasca: armata organizeaza licitatii ca sa scape de tehnica invechita. O firma si-a luat un camion (vechi, dar foarte putin rulat). A costat vreo 150 mil. Numai ca atunci cand a fost sa-l inmatriculeze, au fost pusi sa plateasca 16.500 euro taxa de prima inmatriculare pentru ca, vezi doamne, camionul ala nu a avut numere normale, a circulat cu numere speciale (de armata). Asa ca il va da la fier vechi, ca sa mai recupereze ceva din bani. Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 9, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Buna observatie cea cu taxa de inmatriculare. Daca firma respectiva se gandea mai bine, il vindea pe piese si lua mai mult, insa,...trebuie sa te si ocupi de asa ceva. In fine, sa revenim la masini vechi. Ca sa inscrii o astfel de masina ca "masina de epoca" ce anume trebuie facut? Cat din aspectul exterior trebuie pastrat? Something to read..? Later edit: O mica galerie cu rekord-uri. Se va dezvolta cand o sa-mi mai vina piticii si sa ma apuc de cautat pe net. http://uploadingit.com/browse/blind/101976_Mt12S Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum