Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat inlocuire C.I. Audio

nordix

Postări Recomandate

Buna . A ajuns pe mana mea o boxa portabila marca ,,Freeman " . Are un final audio cu codul NS4110B ars .  . Am incercat sa gasesc acest integrat la magazinele de specialitate , dar nu il au si nici la furnizori nu l-au gasit . L-am gasit doar la fratii nostri chinezi de pe Ali . 

Stie cineva de unde as putea achizitiona integratul , sau daca il are cineva de pe forum as fi dispus sa il cumpar . 

Sau , daca cineva stie cu ce as putea sa il inlocuiesc , asta in ideea ca nu am gasit vreun echivalent pe ,,Goagle'' . 

Multumesc anticipat de raspunsuri .   

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Cortex

3

• maky_geo

2

• nordix

2

• catalin004

2

Top autori în acest subiect

Salut asi vrea câteva detalii la ce tensiune se alimentează acel integrat și ce putere scoate. Se poate face cu circuite care se găsesc la noi dar trebuiesc stabiliți termenii alimentare și putere deocamdată. Chear daca îl putem înlocui mai sunt câțiva pași până a fi pus în funcțiune se mai modifică câteva componente de pe lângă el cazul in care știm alimentarea și puterea. Am nevoie de datele astea și mai vedem.

Link spre comentariu

Ok am văzut este alimentat la 9vdc și 12vdc și scoate 20w in clasa d. Deci îl putem înlocui cu un modul tot in clasa d cu alimentare ce suporta până la 15vdc dă-mi o adresă de email și îți trimit imagini cu un astfel de modul. Vorbim pe email.

Link spre comentariu
Acum 8 minute, maky_geo a spus:

Ok am văzut este alimentat la 9vdc și 12vdc și scoate 20w in clasa d. Deci îl putem înlocui cu un modul tot in clasa d cu alimentare ce suporta până la 15vdc dă-mi o adresă de email și îți trimit imagini cu un astfel de modul. Vorbim pe email.

Buna . Adresa mea de mail e  [email protected] .  

Link spre comentariu

Cauta "Modul Amplificator Audio A232 (8 - 26 V, 2 x 30 W)"...titlu copiat de pe un site...sa nu fie reclama. Daca merita investitia poate fi o alegere buna

Editat de Cortex
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Acum 19 ore, modoran a spus:

Pentru modul de functionare, 0,9- 1,5V merge in clasa AB, intre 2 si 5V merge in clasa D, la 0 - 0,5V este blocat.  Scrie in datasheet.

Mutlumesc mult...am gasit ceva in chineza...pdf

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări