nordix Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Buna . A ajuns pe mana mea o boxa portabila marca ,,Freeman " . Are un final audio cu codul NS4110B ars . . Am incercat sa gasesc acest integrat la magazinele de specialitate , dar nu il au si nici la furnizori nu l-au gasit . L-am gasit doar la fratii nostri chinezi de pe Ali . Stie cineva de unde as putea achizitiona integratul , sau daca il are cineva de pe forum as fi dispus sa il cumpar . Sau , daca cineva stie cu ce as putea sa il inlocuiesc , asta in ideea ca nu am gasit vreun echivalent pe ,,Goagle'' . Multumesc anticipat de raspunsuri . Link spre comentariu
Cortex Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Daca ai putina pricepere il poti inlocui cu un kit de amplificare in clasa D Link spre comentariu
maky_geo Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Salut asi vrea câteva detalii la ce tensiune se alimentează acel integrat și ce putere scoate. Se poate face cu circuite care se găsesc la noi dar trebuiesc stabiliți termenii alimentare și putere deocamdată. Chear daca îl putem înlocui mai sunt câțiva pași până a fi pus în funcțiune se mai modifică câteva componente de pe lângă el cazul in care știm alimentarea și puterea. Am nevoie de datele astea și mai vedem. Link spre comentariu
Cortex Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Probabil are o baterie de 6 V . Daca te uiti in pdf la acel CI. are alim pana in 10V Link spre comentariu
maky_geo Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Ok am văzut este alimentat la 9vdc și 12vdc și scoate 20w in clasa d. Deci îl putem înlocui cu un modul tot in clasa d cu alimentare ce suporta până la 15vdc dă-mi o adresă de email și îți trimit imagini cu un astfel de modul. Vorbim pe email. Link spre comentariu
nordix Postat Mai 8, 2020 Autor Partajează Postat Mai 8, 2020 Acum 8 minute, maky_geo a spus: Ok am văzut este alimentat la 9vdc și 12vdc și scoate 20w in clasa d. Deci îl putem înlocui cu un modul tot in clasa d cu alimentare ce suporta până la 15vdc dă-mi o adresă de email și îți trimit imagini cu un astfel de modul. Vorbim pe email. Buna . Adresa mea de mail e [email protected] . Link spre comentariu
Cortex Postat Mai 9, 2020 Partajează Postat Mai 9, 2020 (editat) Cauta "Modul Amplificator Audio A232 (8 - 26 V, 2 x 30 W)"...titlu copiat de pe un site...sa nu fie reclama. Daca merita investitia poate fi o alegere buna Editat Mai 10, 2020 de Cortex Link spre comentariu
catalin004 Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Buna...am si eu probleme ceva cu un astfel de amplificator...o mica intrebare , pinul 1 de CTRL este pentru volum sau pentru ST-by daca stie cineva Multumesc Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Pentru modul de functionare, 0,9- 1,5V merge in clasa AB, intre 2 si 5V merge in clasa D, la 0 - 0,5V este blocat. Scrie in datasheet. Link spre comentariu
catalin004 Postat Octombrie 24, 2022 Partajează Postat Octombrie 24, 2022 Acum 19 ore, modoran a spus: Pentru modul de functionare, 0,9- 1,5V merge in clasa AB, intre 2 si 5V merge in clasa D, la 0 - 0,5V este blocat. Scrie in datasheet. Mutlumesc mult...am gasit ceva in chineza...pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum