Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modul Bluetooth in radio cu lampi

Electro

Postări Recomandate

Eu am avut un modul bluetooth cu stabilizator 12V si 5V, incluse (functiona la ac. tensiuni)

Vezi poate are si modulul tau asa ceva.

Daca are nu mai trebuie decat dioda redresoare si C filtrare.

Link spre comentariu
La 08.05.2020 la 17:54, DANO a spus:

Ar fi ceva variante de genu asta CSR86 75 cu ieșire prin DAC

696976923-1304476897.jpg

1696841809-400944314.jpg

E o mica minciuna scrisa in poze, probabil de chinez sa agate atentia prin reclama falsa. Cipul ala de la Qualcomm CSR8675 nu suporta decat aptX si aptX HD. Codecul LDAC e proprietatea Sony si in mod normal aia de la Qualcomm trebuie sa plateasca niste licente ca sa il foloseasca in cipul lor. 

Altfel kitul pare interesant, costa 32$ din cate vad eu pe aliexpress. Numai integratul DAC-ul ESS ES9018S este 34$ sau o fi si asta contrafacut de cianezi ? :rade:

Link spre comentariu
Acum 13 ore, maxente a spus:

Numai integratul DAC-ul ESS ES9018S este 34$ sau o fi si asta contrafacut de cianezi ? :rade:

Sigur pe aceste module eu nu cred ca ar fi original :-) 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Nostalgic a spus:

6,3 ac *1,4 = 8,8vcc

Asta ar fi tensiunea de virf în cazul unei diode ideale dar în realitate din cei 6.3V trebuie sa mai scazi căderea de tensiune pe o dioda și sa ții cont și de căderea de tensiune pe rezistenta secundarului la curentul necesar filamentelor. Ideea este ca probabil nu va fi suficienta tensiune pt a obține 5V stabilizat nici măcar cu un LDO. 

In orice caz puteți uita de 7805 și sa utilizați un LT1083-LT1084-LT1085. Cu unul de asta puteți obține 5V cu numai 6,5V pe intrare. 

Link spre comentariu
Acum 13 minute, sesebe a spus:

Asta ar fi tensiunea de virf în cazul unei diode ideale dar în realitate din cei 6.3V trebuie sa mai scazi căderea de tensiune pe o dioda și sa ții cont și de căderea de tensiune pe rezistenta secundarului la curentul necesar filamentelor. Ideea este ca probabil nu va fi suficienta tensiune pt a obține 5V stabilizat nici măcar cu un LDO. 

In orice caz puteți uita de 7805 și sa utilizați un LT1083-LT1084-LT1085. Cu unul de asta puteți obține 5V cu numai 6,5V pe intrare. 

Parca acest tip de stabilizator se numeste low dropout, am utilizat un asemenea circuit tot la alimentarea unui filament

Link spre comentariu

LDO asta înseamnă. 

Marele lor dezavantaj este ca nu prea permit tensiuni mari la întrare dar acum nu este cazul. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări