Electro Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Nici nu puteti sa va imaginati, ce bucurie mi-a facut sa aduc un "upgrade" cu un modul bluethoot la radioul cu lampi ... . Am comandat un modul VHM-314 Mini Bluetooth 5.0. Am luat si o sursa de 5V si le-am instalat in radio. Conectarea modulului de Bluetooth la telefon e instantanee si cu o aplicatie de radio internet, ai acces la orice gen de muzica potrivita pentru radioul cu lampi!!! BEST! https://drive.google.com/open?id=13JolT8MpBiSPg4AUJsARVwYuPLqLFAvN Urmeaza sa iau un intrerupator cu parghie si sa il instalez pe clapa "TA" de tape/pickup in asa fel incat modulul de Bluetooth sa fie activat doar cand se apasa aceasta tasta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Vai.....ti-ai batut joc de batranul...radio...Poti sa scrii Samsung...pe el..acum...:) Link spre comentariu
Electro Postat Mai 8, 2020 Autor Partajează Postat Mai 8, 2020 (editat) 5 hours ago, der_doktor said: Vai.....ti-ai batut joc de batranul...radio...Poti sa scrii Samsung...pe el..acum...:) Nicidecum, aude orice colt al lumii! Ce am observat de asemenea, calitatea sunetului e net superioara fata de cea receptionata prin modulele proprii de FM/AM. Editat Mai 8, 2020 de Electro Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Acum 8 ore, Electro a spus: Nici nu puteti sa va imaginati, ce bucurie mi-a facut sa aduc un "upgrade" cu un modul bluethoot la radioul cu lampi ... . Am comandat un modul VHM-314 Mini Bluetooth 5.0. Am luat si o sursa de 5V si le-am instalat in radio. Conectarea modulului de Bluetooth la telefon e instantanee si cu o aplicatie de radio internet, ai acces la orice gen de muzica potrivita pentru radioul cu lampi!!! BEST! https://drive.google.com/open?id=13JolT8MpBiSPg4AUJsARVwYuPLqLFAvN Urmeaza sa iau un intrerupator cu parghie si sa il instalez pe clapa "TA" de tape/pickup in asa fel incat modulul de Bluetooth sa fie activat doar cand se apasa aceasta tasta. Modulul acela se putea alimenta din circuitul de filamente, cu un mic montaj care să asigure cei 5V cc, consumă foarte puțin și nu influențează alimentarea filamentelor. Link spre comentariu
Electro Postat Mai 8, 2020 Autor Partajează Postat Mai 8, 2020 51 minutes ago, Faust2018 said: Modulul acela se putea alimenta din circuitul de filamente, cu un mic montaj care să asigure cei 5V cc, consumă foarte puțin și nu influențează alimentarea filamentelor. Asa voi si face. Montajul e unul provizoriu, de test si am instalat o sursa de 5V pe care am avut-o la dispozitie. Sunt mai mult decat incantat de rezultat, asa ca voi monta o mica sursa cu L7805 pe circuitul de filamente si voi poza cat mai ascuns noul circuit. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Punte, condensatori si apoi 7805 . Link spre comentariu
xdanx Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 care ar fi un modul bluethoot ca acesta dar mult mai bun.. The best of the best Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Am uitat să spun ceva, alimentarea de care vorbim nu se poate face dacă un capăt al filamentelor este legat la masă. Dacă este legat la masă trebuie făcuta o mică modificare cu doua rezistente sau un semireglabil, ce aparat de radio este? Link spre comentariu
DANO Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Acum 29 minute, xdanx a spus: care ar fi un modul bluethoot ca acesta dar mult mai bun.. The best of the best Ar fi ceva variante de genu asta CSR86 75 cu ieșire prin DAC 1 Link spre comentariu
Electro Postat Mai 8, 2020 Autor Partajează Postat Mai 8, 2020 56 minutes ago, Faust2018 said: Am uitat să spun ceva, alimentarea de care vorbim nu se poate face dacă un capăt al filamentelor este legat la masă. Dacă este legat la masă trebuie făcuta o mică modificare cu doua rezistente sau un semireglabil, ce aparat de radio este? Nu-mi areti un exemplu cu lagarea la masa? Montajul e acum intr-un Grundig_HiFi_Zauberklang_2070, dar imi voi echipa si celelalte radiouri (Neckerman_Korting_Oslo, Darclee_4_S641A2, Blaupunkt_Roma_2510 si Capri_Stereo_6401). Link spre comentariu
Electro Postat Mai 8, 2020 Autor Partajează Postat Mai 8, 2020 55 minutes ago, DANO said: Ar fi ceva variante de genu asta CSR86 75 cu ieșire prin DAC DAC? Nu m-am gandit la digital-to-analogue converter (or DAC) ... . O fi mare diferenta? Cu modelul simplu pe care l-am instalat (VHM-314), sunetul e clar, fara distorsiuni, nu percep probleme in auditie. Comparativ cu receptia prin modulele proprii de AM/FM, e clar mult buna auditia prin modulul de bluethoot. Daca cu DAC e si mai si .... acum sunt curios! Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Exista ceva varianta care are si telecomanda pt volum ? ce am gasit sunt pt masina...... Link spre comentariu
sesebe Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Toate modulele digitale trebuie sa aibă și DAC. Problema se pune dacă este dedicat sau integrat. În general un DAC dedicat are performante mai bune. Link spre comentariu
cirip Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Acum 5 ore, Electro a spus: Nu-mi areti un exemplu cu lagarea la masa? Va salut, Iata o idee pentru cazul in care aparatul cu lampi are filamentele in paralel si infasurarea trafului la masa. Redresarea este monoalternanta, dar nu cred ca sunt probleme, avand in vedere consumul redus al modulului BT. Schema este generica si ofera doar o sugestie pentru o posibila configuratie. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum