FlorinHiT Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Detin 2 acumulatori identici si am încercat cateva cicluri de descarcare/incarcare cu încărcătorul skyrc. Am încercat si descarcari cu un bec incandescent, atât pe un singur acumulator cat si inseriati, la 12V. Problema e ca la testele de încărcare, numai cu încărcătorul SkyRc pe fiecare acumulator, sau încărcat în 5 ore si 5 minute sau maxim 5 ore si 50 minute, iar incarcatorul a afișat încărcări intre 3640mAh si maxim 3965mAh. Menționez că testele le-am făcut cu incarcari de 0,7A, 0,8A si 1A. Nu ar trebui ca să încarce până la valori apropiate de 7000mA, dacă acumulatori ar fi ok? Link spre comentariu
validae Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Ori încărcătorul indică eronat capacitatea, ori acumulatorii nu (mai) au acea capacitate înscrisă pe ei. Link spre comentariu
FlorinHiT Postat Mai 7, 2020 Autor Partajează Postat Mai 7, 2020 Pe partea de Li-Ion indica aproape cât scrie pe acumulator/celulă. Am avut înainte o clona, imax b6ac, care într-adevăr la un pack 3s2p îmi arăta eronat... 6000-7000mA iar pe încărcătorul skyrc original îmi arăta puțin peste 4000mA. Link spre comentariu
validae Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Dacă acumulatorii au o anumită vechime, capacitatea lor e mai scăzută decât cea nominală. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum