Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema TV Horizon

Postări Recomandate

Imi cer scuze daca a mai fost postata aceasta problema dar eu nu am gasit rezolvare. Problema consta in faptul  ca la 60 de minute tv-ul se incalzeste si se opreste pe modul tv, pe hdmi si vga functioneaza fara probleme.

Am pus un ventilator in spate si merge, dar face zgomot cu toate ca am incercat tot felul de ventilatoare. As vrea sa rezolv problema dar nu stiu de unde sa incep.

Este vorma de un Horizon model 43HL7330F

Multumesc.

20200507_102248.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cobra33

2

• Costica Tv

2

• neculavasile

1

• BGD

1

in primul rind  masoara ceva tensiuni , vezi starea cond electrolitice  ,sursele  3,3v  1,8 etc  vezi spre partea de selector, eventual daca se incalzeste

Link spre comentariu
2 hours ago, cobra33 said:

Imi cer scuze daca a mai fost postata aceasta problema dar eu nu am gasit rezolvare. Problema consta in faptul  ca la 60 de minute tv-ul se incalzeste si se opreste pe modul tv, pe hdmi si vga functioneaza fara probleme.

Am pus un ventilator in spate si merge, dar face zgomot cu toate ca am incercat tot felul de ventilatoare. As vrea sa rezolv problema dar nu stiu de unde sa incep.

Este vorma de un Horizon model 43HL7330F

Multumesc.

20200507_102248.jpg

Banuiesc ca daca nu ai postat ce module are tv-ul nici nu ai scos capacul.....pierdere de timp....

Link spre comentariu
Vizitator

Se poate si altfel , Costica stie .

Cazul intalnit de mine era exact invers , functiona pe DTV si nu functiona pe HDMI .

Sursa defecta care nu " tinea " tensiune la conectarea HDMI.

Remediat prin inlocuire sursa , erau disponibile de la producator .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Acelasi model de tv poate sa fie echipat cu 3-4 variante de sasiu Vestel, trebuie sa ghicim noi ce sasiu are tv-ul lui....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Multumesc pt raspunsuri.

Am desfacut de n ori capacul dar nu am facut nici o poza, cu urmatoarea ocazie am sa ii fac. Ventilatorul este pus in interior direct pe placa.

Voi verifica cele spuse de voi

20200508_093042.jpg

20200508_093108.jpg

20200508_093116.jpg

20200508_093126.jpg

Editat de cobra33
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări