cobra33 Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Imi cer scuze daca a mai fost postata aceasta problema dar eu nu am gasit rezolvare. Problema consta in faptul ca la 60 de minute tv-ul se incalzeste si se opreste pe modul tv, pe hdmi si vga functioneaza fara probleme. Am pus un ventilator in spate si merge, dar face zgomot cu toate ca am incercat tot felul de ventilatoare. As vrea sa rezolv problema dar nu stiu de unde sa incep. Este vorma de un Horizon model 43HL7330F Multumesc. Link spre comentariu
neculavasile Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 in primul rind masoara ceva tensiuni , vezi starea cond electrolitice ,sursele 3,3v 1,8 etc vezi spre partea de selector, eventual daca se incalzeste Link spre comentariu
Costica Tv Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 2 hours ago, cobra33 said: Imi cer scuze daca a mai fost postata aceasta problema dar eu nu am gasit rezolvare. Problema consta in faptul ca la 60 de minute tv-ul se incalzeste si se opreste pe modul tv, pe hdmi si vga functioneaza fara probleme. Am pus un ventilator in spate si merge, dar face zgomot cu toate ca am incercat tot felul de ventilatoare. As vrea sa rezolv problema dar nu stiu de unde sa incep. Este vorma de un Horizon model 43HL7330F Multumesc. Banuiesc ca daca nu ai postat ce module are tv-ul nici nu ai scos capacul.....pierdere de timp.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 (editat) Se poate si altfel , Costica stie . Cazul intalnit de mine era exact invers , functiona pe DTV si nu functiona pe HDMI . Sursa defecta care nu " tinea " tensiune la conectarea HDMI. Remediat prin inlocuire sursa , erau disponibile de la producator . Editat Mai 7, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Sursa : MD.ASY.17IPS12R3_43"DLB_450MA Panel : LCM VES430UNDB2DN12W MB : 17MB110S-1M42xxxxxxxxx .x . . .x Link spre comentariu
Costica Tv Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 (editat) Acelasi model de tv poate sa fie echipat cu 3-4 variante de sasiu Vestel, trebuie sa ghicim noi ce sasiu are tv-ul lui.... Editat Mai 7, 2020 de Costica Tv 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 Eu nu am ghicit , stii bine . Codul comercial al MB :23527666 Link spre comentariu
cobra33 Postat Mai 8, 2020 Autor Partajează Postat Mai 8, 2020 (editat) Multumesc pt raspunsuri. Am desfacut de n ori capacul dar nu am facut nici o poza, cu urmatoarea ocazie am sa ii fac. Ventilatorul este pus in interior direct pe placa. Voi verifica cele spuse de voi Editat Mai 8, 2020 de cobra33 Link spre comentariu
BGD Postat Iulie 30, 2023 Partajează Postat Iulie 30, 2023 Ai gasit o rezolvare? Link spre comentariu
stefank Postat August 2, 2023 Partajează Postat August 2, 2023 probabil alta placa de baza Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum