Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invitatie pe losslessclub.com

Postări Recomandate

La cat de ieftin e un stick acum, nici nu mai merita sa te complici cu discuri. Iti cumperi unul special pentru kit-ul de win si nu mai umbli la el. Dupa ce ai pus imaginea de win, mai poti adauga pe el, daca mai ai spatiu, si alte kit-uri de programe.

Daca tot vrei sa pui imaginea pe un disc, foloseste nero, dai pe open image, te duci unde ai imaginea de win, dai viteza de scriere (mai mica) si mai apoi burn.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu e vorba ca e scump. Am vreo 3 sau 4, cel putin. Prefer pentru stabilitate si siguranta datelor sa am pe cd acest set de date. Am avut si pe stic si am sters de cel putin 3 ori doar pentru ca ala era cel mai la indemana stick din casa in momentul respectiv.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Giuseppe Bagarella a spus:

Cat despre profunzimea sunetului la flac fata de mp3.... sigur nu este efectul placebo haudiofilic ? Eu nu simt mare diferenta intre un flac si un mp3 320 kbps.

Nu e placebo haudiofil si asa este, nu este diferenta mare la cel de 320, dar se simte la un mp3 de 128 kps. Eu nu prea aud inaltele dincolo de 9000-10.000 Hz, insa basul il percep bine si flac-urile au basul mai mare si mai rotund decat mp3-urile, fie ele si de 320 kbs... Eu ascult cu un SE cu 4P1L si pe niste incinte VTP facute de mine.

Link spre comentariu
La 26.12.2018 la 4:00, vali82ct a spus:

Buna dimineata. Va rog, ma poate ajuta cineva cu o invitatie pentru losslessclub.com? Promit ca nu fac boacane pe acolo.

Pana la urma ai reusit ?

Eu deja am logat prima data !:google

Link spre comentariu

Nu stiam de aia am intrebat, oricum înregistrarea se face pe baza de invitatii din parte lor, se cere invitatie cu mentiunea completării formularului si se asteapta apoi cu codul trimis se face inregistrarea apoi se descarca si se asculta(pentru cine nu stia)! 

Link spre comentariu

Vezi sus in dreapta paginii selectezi steagu englez apesi pe rus si apare apoi e in engleza si completezi in engleza ai mare grija sa nu folosesti google translate ca nu iti da voie sa faci inregistrarea! 

Link spre comentariu
Acum 14 minute, Giuseppe Bagarella a spus:

Si in ce limba tre sa completezi, in rusa ?

Aaa gata, am descoperit butonul de engleza...

Si ce raspuns sa dau la intrebarea "De ce au ei nevoie de mine ?"

Because i have 5 terrabites disponibili pe care ii umplu with music and stau la share cel putin ten hours:reytre

De ce ai nevoie.. Pentru ca e cel mai tare si jmeker traker din lume 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări