Mircea Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Galbenul e de la lamaia cu care se consuma? Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Da. Nu-i de la ea. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Culorile reprezinta intensitatea acelei frecvente (amplitudinea cum ar veni). Albastru inchis e -100 dB. Adica mai mult frecvente din ale inalte (alea au amplitudini foarte mici) sau chiar "zgomotul" de fond. Mp3-ul s-a gandit ca zgomotul oricum nu e util si il taie (il filtreaza). Face parte din mecanismul de compresie. Daca tot nu auzi 20KHz ce rost mai are sa lase informatia aia acolo sa ocupe spatiu... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 La 26.12.2018 la 4:00, vali82ct a spus: Buna dimineata. Va rog, ma poate ajuta cineva cu o invitatie pentru losslessclub.com? Promit ca nu fac boacane pe acolo. http://torrentinvites.org/f115/unlimited-losslessclub-invites-giveway-231735/ http://losslessclub.com/invite.php?type=request Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 (editat) Cu programul ala am prins un impostor Iar asta se pare ca e chiar 320kbps, adica facuta din sursa buna sau originala Editat Decembrie 27, 2018 de maxente Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Impostorul oferea (la liber, fara cost) material contrafacut din munca altuia? Nu mai e onoare nici in pirataj, ce vremuri traim! Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Empetreiu ala e tras din clipuri dupa youtube. Am verificat eu acum niste empetreiuri convertite din clipuri de pe yt si toate sunt retezate la 15khz. Ma gandeam ca poate cele din 4k sunt mai calitativ la sunet, dar se pare ca si alea sunt retezate la 15khz. Link spre comentariu
vali82ct Postat Decembrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2018 5 hours ago, maresaldeflota said: http://torrentinvites.org/f115/unlimited-losslessclub-invites-giveway-231735/ http://losslessclub.com/invite.php?type=request Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 (editat) Inca mai exista trakere? Misto asta cu semnatul ca stai la seed. M-am gasit intr-o situatie invechita odata. Am schimbat windowsul xp cu altul. (Cred ca era si cazul ) si cand sa pun si eu un editor de texte, gasesc prin vechituri versiunea 2003. Atunci am realizat ca am imbatranit si ca nu mai stiu ce e downloadul. Vad ca faceti scolarizare pentru astia mai noi care ar folosi lucruri vechi. Mi-a dat de la magazin o imagine virtuala. Ca sa o fac bootabila, cum o ard pe un cd? Daca o ard asa, cred ca se comporta ca o arhiva. Am dreptate? Se monteaza intr-un de-ala virtual inainte de ardere? Mai exista power iso? Windowsurile astea mai noi, ard si fara nero? (((Scuze, am fost un pic plecat pe Marte))) Editat Decembrie 28, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 (editat) Dupa capu' mieu, nu cred ca frecventele mai mari continute in fisierul audio ar indica faptul ca sunt flac-uri. Ar trebui sa fie ceva legat de dinamica, de profunzimea sunetului. Pe casti, se simte o diferenta mare de sunet intre un mp3 si un flac , flac-ul are dinamica, spatialitate, zici ca esti intre boxele pe care se canta live...cum ramane atunci cu Louis Armstrong-ul meu care cica e flac dar nu urca decat pana la 7 Khz? Sa fie faptul asta datorat vechimii si uzurii discului dupa care s-a facut conversia? Problema existentiala, mon cher... Editat Decembrie 28, 2018 de Untold Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 (editat) 2 hours ago, Untold said: cum ramane atunci cu Louis Armstrong-ul meu care cica e flac dar nu urca decat pana la 7 Khz? Sa fie faptul asta datorat vechimii si uzurii discului dupa care s-a facut conversia? Bineinteles ! Dar nu doar uzura discului e de vina, ca aia care le rip-uiesc cauta si ei discuri noi. Eu zic ca melodia nu urca peste 7KHz pentru ca asa a fost inregistrata. Microfoanele de pe vremea lui Armstrong nu aveau aceeasi calitate ca cele de acum. Am verificat si eu mai multe melodii vechi si toate sint asa. Cat despre profunzimea sunetului la flac fata de mp3.... sigur nu este efectul placebo haudiofilic ? Eu nu simt mare diferenta intre un flac si un mp3 320 kbps. Daca mp3-ul iti filtreaza un pic inaltele, cum sa nu fie asta o metoda de diferentiere ? O sa iti pun mai incolo nitel niste imagini ca sa intelegi... @Fan Elforum Nu inteleg ce vrei sa faci. Ai o imagine cu un program si vrei sa-l instalezi ? Bagi PowerISO, faci un drive virtual, montezi imaginea si aia e. Editat Decembrie 28, 2018 de Giuseppe Bagarella Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 Am o imagine de windows si vreau sa rezulte un cd bootabil. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 Daca vrei CD neaparat o arzi cu un program din asta de scris CD-uri. Toate au functie de scris imagini. Nu mai stiu daca trebuie sa alegi vreo optiune sa il faca bootabil dar nu prea cred. Cred ca informatia de bootare e inclusa in imagine. Dar mai poti sa faci si stick bootabil cu windows. Sint o groaza de programe care fac asta. Unul ar fi Rufus. Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 Nu te mai chinui cu cd-uri bootabile, baga imaginea pe stick cu rufus si ai terminat balciu. Bootezi dupa stick si instalezi de acolo, asta presupunand, binenteles, ca nu ai o rajnitza de calculator care sa stie sa booteze dupa stick. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 28, 2018 Partajează Postat Decembrie 28, 2018 (editat) Pe stick mi-e incomod ca mereu am nevoie de cate ceva si mereu primul la indemana imi era ala cu windowsul. Am mai multe. Stergeam sa fac loc sa pun repede ce aveam nevoie si cand imi trebuia windowsul, ciuciu. As vrea pe cd doar ca sa o pastrez nealterata, in conditii mai bune. E un mediu de stocare inca valabil, cu toate ca se produc de multi ani calculatoare si laptopuri fara unitate optica. Calculatorul e o vechitura dar inca mai duce. Nu joc, nu vad filme. Ma uit pe net, youtube si cam atat. Mai editez/printez cate un document. Editat Decembrie 28, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate