vali82ct Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 (editat) Buna dimineata. Va rog, ma poate ajuta cineva cu o invitatie pentru losslessclub.com? Promit ca nu fac boacane pe acolo. Editat Decembrie 26, 2018 de vali82ct Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Nu va mai prostiti cu tot felul de trackere snobiste de muzica, gen Waffes, LosslesClub si altele... Cel mai adevarat tracker de muzica unde se gaseste tot ce vrei si la calitate maxima (lossless) este ala rusesc. Acum cativa ani era intrarea libera. Acum nu mai stiu cum o fi. Gasiti acolo muzica in cea mai pura forma a ei. Orice alt tracker este nesemnificativ pe langa asta. Plus ca se face ratie imediat si nu trebuie sa stai cu torentele la seed zece mii de ani ca pe Waffles. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Care ala!? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Rutracker.org? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 (editat) Exact PS: Bineinteles ca noi muzica asta pe care o luam de pe trackere doar o ascultam asa un pic sa ne facem o idee daca ne place si apoi o stergem si ne ducem sa cumparam albumul. Asta ca sa se stie, sa nu existe dubii ! Editat Decembrie 26, 2018 de Giuseppe Bagarella Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Eu nu ascult de acolo deloc doar verific daca este discografia completa ! Link spre comentariu
Vizitator Paul66 Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Cum descarc de pe Rutracker.org ca nu ma pricep la torente si alte d'astea? Cont mi-am facut. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 (editat) instaleaza utorrent si dai sa descarce torrentu dupa pagina aia apoi alege locul unde vrei sa descarce si astepti sa se termine! sunt tutoriale pe youtube Editat Decembrie 26, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 11 minutes ago, Paul66 said: Cum descarc de pe Rutracker.org ca nu ma pricep la torente si alte d'astea? Cont mi-am facut. Intri pe pagina asta si cauti ce vrei: https://rutracker.org/forum/search.php Acolo iti da un fisier pe care il deschizi in clientul tau torrent. Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 (editat) Eu am luat muzica doar in format flac de pe rutracker, insa unele nu mi s-au parut a fi flacuri. Sunau la fel ca mp3-urile la 128, nici macar ca alea la 320. Pesemne ca au fost niste "injineri de sunet" care au facut flacuri din mp3 si le-au urcat pe site. Altele insa, sunau demential, in special Ella Fitzgerald, de la care am luat toata discografia. Editat Decembrie 26, 2018 de Untold Link spre comentariu
Blacksmith Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Nu imi aduc aminte sa mi se fi intamplat asa ceva, iar eu verific tot ce iau. Da-mi un sample si iti zic daca e facut din mp3. Link spre comentariu
marius_amp Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Poti sa ne spui si noua cum verifici? Ce program folosesti etc? Link spre comentariu
Untold Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Louis Armstrong mi se pare ca se aude aiurea rau...sau o fi din cauza vechimii si uzurii vinilurilor, ca n-are dinamica mai deloc...sau...nu ma pricep eu...o sa incerc sa tai o bucatica dintr-un flac cu Armstrong si sa-l pun aci. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Acum 48 minute, Untold a spus: Eu am luat muzica doar in format flac de pe rutracker, insa unele nu mi s-au parut a fi flacuri. Sunau la fel ca mp3-urile la 128, nici macar ca alea la 320. Pesemne ca au fost niste "injineri de sunet" care au facut flacuri din mp3 si le-au urcat pe site. Altele insa, sunau demential, in special Ella Fitzgerald, de la care am luat toata discografia. Sa vezi Tom waits sau Cohen belea Link spre comentariu
Postări Recomandate