Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invitatie pe losslessclub.com

Postări Recomandate

• Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu va mai prostiti cu tot felul de trackere snobiste de muzica, gen Waffes, LosslesClub si altele... Cel mai adevarat tracker de muzica unde se gaseste tot ce vrei si la calitate maxima (lossless) este ala rusesc. Acum cativa ani era intrarea libera. Acum nu mai stiu cum o fi. Gasiti acolo muzica in cea mai pura forma a ei. Orice alt tracker este nesemnificativ pe langa asta. Plus ca se face ratie imediat si nu trebuie sa stai cu torentele la seed zece mii de ani ca pe Waffles.

Link spre comentariu

instaleaza utorrent si dai sa descarce torrentu dupa pagina aia apoi alege locul unde vrei sa descarce si astepti sa se termine!

sunt tutoriale pe youtube:rade:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Eu am luat muzica doar in format flac de pe rutracker, insa unele nu mi s-au parut a fi flacuri. Sunau la fel ca mp3-urile la 128, nici macar ca alea la 320. Pesemne ca au fost niste "injineri de sunet" care au facut flacuri din mp3 si le-au urcat pe site. Altele insa, sunau demential, in special Ella Fitzgerald, de la care am luat toata discografia.

Editat de Untold
Link spre comentariu
Acum 48 minute, Untold a spus:

Eu am luat muzica doar in format flac de pe rutracker, insa unele nu mi s-au parut a fi flacuri. Sunau la fel ca mp3-urile la 128, nici macar ca alea la 320. Pesemne ca au fost niste "injineri de sunet" care au facut flacuri din mp3 si le-au urcat pe site. Altele insa, sunau demential, in special Ella Fitzgerald, de la care am luat toata discografia.

Sa vezi Tom waits sau Cohen :rade: belea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări