Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SPC8 mecanica Ceahlău

Florin berdila

Postări Recomandate

Domnilor întîmpin o problemă la care va cer ajutorul am o semanatoare SPC8 la careare rotile de tasare ivelite cu un cauciuc nu sunt ca acelea care aveau roți metalice fara cauciuc ,si problema este ca am terenu destul de afinat si rotile imi merge in patinaj ,am facut toate reglajele posibile ,am pus presiune ,am lasat adincime ,dar merg in patinaj ,nu are aderenta la sol ele se invart usor ,in alt teren care este mai batatorit nu am pribleme ,ce pot sa fac

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin berdila

2

• Ion_Bumbu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 7 ore, Florin berdila a spus:

Domnilor întîmpin o problemă la care va cer ajutorul am o semanatoare SPC8 la careare rotile de tasare ivelite cu un cauciuc nu sunt ca acelea care aveau roți metalice fara cauciuc ,si problema este ca am terenu destul de afinat si rotile imi merge in patinaj ,am facut toate reglajele posibile ,am pus presiune ,am lasat adincime ,dar merg in patinaj ,nu are aderenta la sol ele se invart usor ,in alt teren care este mai batatorit nu am pribleme ,ce pot sa fac

P_20200506_120904.jpg

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Puneti greutati pe jugul fiecarei roti a sectiei, chiar in spatele rotii se atirna pe brida transversala.

Patineaza cind nu intra cutitul suficient de adinc in sol sau adincimea de insamintare este reglata prea mare, tine sectia pe cutit si normal ca  nu apasa pe roata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări