Alexandru Costea Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 (editat) Bună ziua Am de facut o lucrare cu tema "circuit de comandă al unui ventilator in 10 trepte de viteză" si nu prea gasec informații.Mă puteți ajuta cu ceva informații? Mulțumesc Editat Mai 5, 2020 de Alexandru Costea Link spre comentariu
ratza Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 Salut. Comanda depinde de tipul motorului. Poţi avea PWM, sinus modificat, curent constant, etc. Link spre comentariu
validae Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 (editat) Stabileşte mai întâi ce fel de motor vei folosi, de curent continuu, alternativ cu rotor în scurt, stepper.Apoi ce tensiune de alimentare va avea.Fiecare are diverse tipuri de reglaj potrivite.Stabileşte cine va comanda cele 10 trepte, o automatizare anume, sau îl comuţi manual....vorbeşte cu profesorul şi vezi ce zice.Dacă e doar la alegerea ta, e mai bine. P.S.....Nu mai deschide topicuri cu acelaşi subiect pe toate secţiunile, că le şterg.Dacă vrei să ţi-l facă cineva (proiectul) postezi la Bazar - Servicii Electro - Job. Editat Mai 5, 2020 de validae Link spre comentariu
Alexandru Costea Postat Mai 5, 2020 Autor Partajează Postat Mai 5, 2020 Tot ce stiu e ca trebuie comutat manual iar motorul sa fie de curent continuu,in rest e la alegere mea. Link spre comentariu
Alexandru Costea Postat Mai 5, 2020 Autor Partajează Postat Mai 5, 2020 Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum