saptemari Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 In fiecare luna august, cand plec de la mare, cumpar 1 - 1,5 kg de usturoi de la o doamna in varsta care cultiva in gradina ei tot felul de legume. Deci sa spunem ca usturoiul nu are chimicale (prea multe). Il pastrez in punga inchisa ermetic in sertarele din frigider special destinate legumelor. Prin luna martie incepe usor-usor sa incolteasca. Tot atunci apare si un strat subtire de mucegai negru. Dupa curatare, usturoiul este curat, mucegaiul nu ajunge la catelul de usturoi. Poate ca important este si faptul ca usturoiul proaspat recoltat si pus in frigider nu este uscat, deshidratat. Frigiderul meu este o combina Arctic fara pretentii, de 1000 de lei Link spre comentariu
Усилитель Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Multe lucruri se pastreaza mult mai bine ( atat in frigider cat si inafara ) in pungi de hartie ( mai greu de gasit ...) decat in cele de plastic..... Link spre comentariu
doru3160 Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Acum 2 ore, Усилитель a spus: in pungi de hartie ( mai greu de gasit ...) De cativa ani imi prepar painea acasa. Cand nu am faina de la sursa, cumpar din magazin, mai ales in ultimul timp cand a fost mai greu cu deplasarea in afara orasului. Pungile le pastrez mereu, pt ca sunt bune pt depozitat una alta. Link spre comentariu
Postări Recomandate