-Atlas- Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 Buna Tocmai am achizitionat un turn vintage Sony. Din pacate dufuzoarele de bass au suspensiile terminate. Stie cineva unde as putea gasi?Sunt de 200mm(exterior) si 135(interior) Deci ar fi 65mm diferenta de diametru. Pe net am gasit doar cu diametrele de 175/200.Insuficient din pacate. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Mircea Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 (editat) Modelul exact de difuzoare? Pe internet exista multe dimensiuni. Poate se potriveste o suspensie. https://www.aliexpress.com/i/32907907871.html 205 cu 143mm. Poate adaptezi. Editat Mai 4, 2020 de Thunderer Link spre comentariu
-Atlas- Postat Mai 5, 2020 Autor Partajează Postat Mai 5, 2020 Buna Multumesc Am ceva sanse sa rezolv aici(Timisoara). Am cateva comenzi pe aliex... neonorate de 3 luni.Am prelungit termenul de primire si inca nu au sosit.Am o comanda la care am"prelungit" termenul pana la "intelegere amiabila".Problema este ca are 100 Kg si va trebui sa ma deplasez la Constanta port dupa comanda.Nu stiu ce se va intampla. Spor Alex Link spre comentariu
bmwh548 Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 Sapat o zi intreaga la chinezi si se gaseste ceva apropiat ca dimensiuni, am avut aceeasi problema anul trecut parca. In conditiile actuale dureaza cam 3 luni, poate si mai mult sa vina comenzile de la ei. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Mai 7, 2020 Autor Partajează Postat Mai 7, 2020 Buna S-a rezolvat. Multumesc pentru idei tuturor. Spor Alex Link spre comentariu
ahegyes Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 (editat) Problema e ca difuzoarele care au fost reparate nu vor mai fi niciodata ca originalele - din pacate... Singura metoda prin care un difuzor reparat va fi ca original este daca se schimba tot ansamblul mobil (kit) cu unul original. In cazul unor boxe vintage.....sanse apropae zero sa gasesti kit-uri. Editat Mai 7, 2020 de ahegyes Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum