Vizitator Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Brymen 869S comparat cu UT71E sunt cam la egalitate si sunt in aceeasi categorie de pret .Inclin catre UT. Nu am gasit sau nu am vazut la UT71E cate masuratori pe sec face .Brymen are 5 mas /sec . Mai caut . Ramane de vazut ce oferte sunt la Metrahit . Momentan fluke din seria 17x ramane pe locul 3. Link spre comentariu
Craciun Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 @razvan-l1, Uite ce zice in manual la UT: "Digital: 40000 counts on primary display; updates 2-3 times / second. 4000 counts on two secondary displays. Analog: 40 segments; updates 10 times / second" Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Nu am fost aten acolo .Am cautat in specificatii generale . Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 (editat) Vezi, ut 71 e trage baterie nu gluma!! (ut 71D este mai prietenos) Editat Mai 10, 2020 de q_acdc Link spre comentariu
Craciun Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Eu nu am schimbat bateria de 3 ani, e drept l-am utilizat destul de rar, din obisnuinta folosesc tot vechiul DT9207 pentru masuratori uzuale Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Am oroare de bateriile lasate in echipamente. Mai ales de cele alcaline si/sau Duracell. Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Masoara din curiozitate curentul! (si eu sunt detinator de ut71e) De zi cu zi folosesc PC 510a.(SANWA) Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Acum 20 minute, q_acdc a spus: Vezi, ut 71 e trage baterie nu gluma!! (ut 71D este mai prietenos) La inceput am specificat in treacat despre alimentare 9V vs 2-4 AA , am spus si ce prefer , dar nu este un criteriu care sa conteze in acest caz . Eu folosesc 6LP3146 , alcaline , fabricate in Malaysia care tin mult peste ce se vinde in top acum : varta , duracell sau alte gaselnite de care e plin prin magazine .Am in LCFP Miron de mai bine de un an .Pret verificat online acum 6 ron.Facem topic separat . Am mai scris despre asta si nu insist .Sunt multumit de performante si nu le schimb momentan . Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 (editat) @razvan-l1 cand spui ca 869s este cam la egalitate cu UT71E te referi stric la compararea valorilor numerice date in fisele tehnice? De ce intreb asta? Pentru ca atunci cand am cautat poze cu interiorul lui 71E (nu am avut ocazia sa lucrez cu el) imi aminteste de experinta mea cu 61E. UT61E este un multimetru excelent dar la anumite aspecte nu il pot compara nici macar cu modele entry level de la brymen, chiar daca dpdv al performantelor de masurare este superior. Din punct de vedere al constrcutie mecanice (comutator game, plastic carcasa si bumper, geam protectie display ...), protectii electrice, calitate sonde si borne pot spune cu certitudine ca Brymen este net superior. Cu siguranta sunt mai multe versiuni de 71E, asa cum se intampla si la 61E, dar nu stii ce cumperi pana nu-l ai deja pe masa. Priviti "lucratura" de mai jos si comparati cu https://lygte-info.dk/review/DMMBrymen BM869s UK.html E demn de suma ceruta pe el? Eu am reparat de doua ori la UT61E, a fost si un caz cand m-am curentat din cauza ca m-am bazat pe ce masuram si "individul" nu facea contact intre banana sondei si borna din aparat. Acum urmeaza sa ma uit si eu la acest clip https://www.youtube.com/watch?v=i2Tkm21dI1g Puteti ignora aceasta postare daca va intereseaza doar cantitataea si nu calitatea, calitate ce nu este deosebita nici la brymen dar macar justifica pretul. Editat Mai 10, 2020 de Stefan Link spre comentariu
vijelie02 Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Dam 800lei pe un aparat de masura si ne uitam la 6-10lei, o baterie la 2 ani? Chiar si 1 an sa fie. Pe bune? Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Am BM859CFa si UT61E - e drept din game de preț diferite - dar pot să suțin cu tărie (cel puțin în acest caz) ceea ce spune @Stefan mai sus. Și așa, ca aspect colateral, uitați-vă și la țările de unde sunt firmele discutate. Link spre comentariu
Haralambie Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 In orice caz, daca trebuie sa desfaci tot aparatul sa ii schimbi sigurantele, asta spune ceva. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 (editat) Acum 24 minute, Stefan a spus: cand spui ca 869s este cam la egalitate cu UT71E te referi stric la compararea valorilor numerice date in fisele tehnice? Da , evident . Nu am mai cautat foto cu interiorul aparatelor . Stiu cum este facut UT70b , am unul .Bornele pentru fise din aparat sunt filetate la partea din interior si conectarea cu placa se face cu suruburi , saibe , saibe grover . https://www.google.com/search?q=inside+ut70b&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwic4tmxg6npAhXOeZoKHTQtA28Q_AUoAXoECAwQAw&biw=1024&bih=650 Ce se vede in foto e cam jenant .Mai studiem , asteptam si alte pareri . Va fi un aparat de "tavaleala zilnica " in afara serviciului si conteaza anduranta mecanica a constructiei . Editat Mai 10, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 Pun si eu o intrebare.Pentru ce trueRMS?E limitat la semnale sinusoidale perfecte, pina la o anumita frecventa...Un osciloscop bun e peste toate aparatele mentionate anterior. Deci merita o carca de bani? Link spre comentariu
Stefan Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 (editat) @razvan-l1 Daca e de "tavaleala zilnica" cauta un model mai zdravan, eu nu m-am putut apropia de Gossen Metrawatt Metrahit din cauza pretului. Nu am de ce sa injur UT61E pentru ca si-a facut banii, daca il tineam doar pe masa de lucru "in puf" poate ca si acum era un aparat excelent. Deci sa nu se inteleaga UNIT e gunoi, unele modele sunt chiar bunicele dar e bine sa ne informam complet pe ce dam banii si asta ti-o spune unu ce a luat destule tepe sa le zicem asa. @Haralambie din pacate si la modelul ala de Brymen trebuie desfacut tot aparatul pentru a schimba sigurantele. Totusi dupa ce am ars o siguranta la un Fluke, chiar daca s-a schimbat super rapid, parca nu imi mai "arde" de ars sigurante la cat am dat pe un noua (si nu am cumparat-o pe aia mai scumpa). @BRANCA personal nu am inteles ce vrei sa zici. Eu stiam ca RMS e aia cu sinus "curat", pentru restul deaia a fost necesar acel RMS real. @UDAR uneori am fost aspru criticat cand ziceam despre ceva ca e chinezarie, desigur ca nu ma referam neaparat la tara de origine ci la faptul ca un lucru e mult prea prost realizat. E corect ce spui, pe ambele Brymen-uri pe care le detin scrie MADE IN TAIWN dar nu ma deranja daca scris CHINA atata timp cat erau realizate in aceeasi maniera. Editat Mai 10, 2020 de Stefan Link spre comentariu
Postări Recomandate