Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Multimetru true RMS

Vizitator

Postări Recomandate

Salut. De ce nu iei de pe Olx? Ceri transport cu verificare.

Uite aici 87v: https://www.olx.ro/oferta/vand-fluke-87v-multimetru-digital-fluke-87-5-IDcPO6G.html#e87a45d1f4

Pana la urma poti merge si pe 179-177

Mai poti lua in calcul Agilent: https://www.olx.ro/oferta/agilent-1232a-ca-fluke-IDcvxxM.html#e87a45d1f4

Brymen (foarte bun): https://www.olx.ro/oferta/brymen-857-ca-fluke-87v-nou-sigilat-IDdrSOb.html#e87a45d1f4

Cel ce vinde Fluke 87v e din Bucuresti. Eu zic ca merita pretul si o intalnire sa-l vezi.......

Editat de edisitaru
Link spre comentariu

Fluke 87V mi se pare supraevaluat pentru domeniile de masura care le are incluse. Nu zic ca nu-mi place marca Fluke...dar parca nu merita banii astia.

Link spre comentariu

Eu zic inainte de a face afirmatii sa iei unul si sa te joci putin cu el, apoi sa citesti manualul lui din scoarta in scoarta si sa te uiti la review-urile de pe youtube. Ai sa vezi ca-ti vei schimba parerea.

Iar la 1200 lei este best-buy!

Link spre comentariu

Eu zic mai bine sa nu te mai dai asa cocos...priveste pe youtube si ai sa vezi destule Fluke-uri trosnite si cu eroare la masurare. Iar eu nu am spus ca nu-mi plac ci doar ca sunt supraevaluate....asa ca te rog frumos sa citesti cu atentie ceea ce scriu.

Iar aparatul ala de pe olx arata jalnic...este infect si banuiesc ca la fel a fost si folosit! Eu unul nu l-as cumpara...!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Nu ma dau cocos, vorbesc din experienta de posesor de 87v de nou. Nu te mai agita asa tare ca face rau la tensiune........

Exprimam aici doar niste pareri, nu au rost discutiile in contradictoriu. Initiatorul topicului pana la urma cumpara ce doreste si ce crede de cuviinta.

Iar de supraevaluare, nu stiu ce sa zic....intotdeauna calitatea si tehnologia buna se platesc, cam scump ce-i drept...

Link spre comentariu
Vizitator

Nu intentionez sa cumpar de pe OLX .

Sa ramanem la subiect va rog .

Va puteti contrazice in privat .

Bugetul anuntat se refera la un aparat nou.

Nu stii ce e pe vanzari online .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Atunci mergi pe gama Fluke 177-179. Sunt foarte ok, am si un 179 in dotare si pot spune ca nu e cu mult sub 87v.

Asa cum am spus si mai sus, poti sa mai ai in vedere Keysight/Agilent si Metrahit. Produc aparate foarte apropiate de Fluke ca performante si precizie.

Link spre comentariu

Eu am tot un Brymen, un 826 dacă nu ma înșel. Am mai postat despre el pe forum. 

Comparați cu Fluke, de care folosesc la servici, acesta are un preț semnificativ mai mic, este True-RMS pina la 20Khz fata de 7Khz la Fluke 179 de la servici, are o precizie mai buna și este și CAT cel puțin la fel de bun ca Fluke. 

Ca un "minus" dacă pot spune asa, la multimetre le mai serioase de CAT mai mare siguranțele sint mult mai scumpe dar protejează mai bine operatorul și aparatul iar dacă ești un operator experimentat nu ai dece sa le arzi. 

Eu personal ți-l recomand pe cel pe care îl am eu și pe care l-am ales după multe luni de studiu de datasheet-uri și review-uri pe net. A avut acum 2-3 ani un preț de puțin sub 1000ron. Nu știu cit mai costa acum și sper sa nu ma înșel la model. 

Link spre comentariu
Vizitator

O sa studiez recomandarile  .

De cumparat din China nu am cum , nu am cont pe la ei , nu am cumparat nimic niciodata din afara .

Stiu ca este mai ieftin , dar momentan ma orientez pentru ce se vinde in Ro .

E putin mai scump , dar o sa gasesc ceva incadrabil in buget .

Link spre comentariu
Acum 17 minute, mac01 a spus:

Atentie mare la unele modele de Brymen...sunt True Rms doar pe AC nu si pe DC.

Hmm... poate vrei sa spui ca NU sunt True RMS AC+DC adica dc coupled la masurari AC...  sau ?

Editat de djvas
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări