niculian Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 Va salut, Cateva imagini cu inca un proiect finalizat: Link spre comentariu
maxente Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 (editat) Vin si eu cu ''nebunia mea'' in loc de filtrajul ala urias si transformator mergea o sursa in comutatie, mai ales la clasa asta A Puneti si schema pe care ati folosit-o. Vad ca sunt mai multe variante de aleph 1, 2, 3... L.E. Acum vad ca e vorba de Aleph J. Asta este schema ? https://www.diyaudio.com/forums/pass-labs/241729-aleph-illustrated-build-guide.html Editat Mai 4, 2020 de maxente Link spre comentariu
kablu Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 Sa le folosesti sanatos! Salut! Cum ti se pare sunetul acestui amplificator? Sa zicem fata de SE-ul cu 300B... Sa fiu sincer si eu sunt intr-o situatie similara (se pare ca aerul din Arad prieste proiectelor de genul asta), dar la o scara mult mai mica SE cu 6SS si un ACA, amandoua inca nefinalizate (la ACA am doar cablajele si 2SK170 de la intrare, dar poate colindele de Craciun o sa le pot asculta si pe acesta). Link spre comentariu
George Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 La 04.05.2020 la 12:03, niculian a spus: Va salut, Cateva imagini cu inca un proiect finalizat: Felicitari. Si eu sunt mare fan Nelson Pass AmpliFIRES. La 04.05.2020 la 12:33, maxente a spus: Acum vad ca e vorba de Aleph J. Da, de fapt Aleph J reprezinta varianta imbunatatita a lui Aleph 3. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum