Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar IC MICRF211 - receptor 433.92Hhz

dem3ntor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dem3ntor

4

• mircea888

2

• modoran

1

mircea888

Eu ti-as recomanda sa cumperi direct de la Farnell. Nu au comanda minima si transportul costa exact 20 de lei, livrare cu UPS in 24-48 ore din UK.

De obicei primesc coletul in 24h si comand foarte des de la ei.

Doar ca in calitate de persoana fizica trebuie sa platesti cu cardul in avans.

https://ro.farnell.com/microchip/micrf211ayqs/ic-receiver-433-92mhz-3v-qsop16/dp/2510520?st=MICRF211

Editat de mircea calin
Link spre comentariu

Pai asa voi face!

Multumesc pentru sfat!

UPS-ul asta este curier rapid, gen Fan?

Editat de dem3ntor
Link spre comentariu
mircea888

Da, UPS, este curier rapid. Acei curieri cu uniforma maro si dubite "americane", nu prea ii vezi pe la noi dar exista.

https://www.ups.com/ro/ro/Home.page

Acum tu fiind din Galati, poate mai dureaza 1 zi sa faca transferul de la Bucuresti si poate au contract cu alt curier acolo. Dar oricum comanda ajunge repede.

Ultima mea comanda din aprilie a ajuns chiar in vreo 23 de ore din momentul plasarii comenzii. Vei primi imediat mailuri de confirmare plata, factura, etc 

PS: vezi ca preturile afisate sunt fara TVA. Dar la finalul comenzii vei avea totalul cu TVA si transport.

Editat de mircea calin
Link spre comentariu

Sau daca vrei sa platesti ramburs si sa primesti prin fan curier, tot de la farnell, cumperi de la distribuitorul lor din Romania, protehno.ro, acelasi pret.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări