lucian caprar Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 Oare poate cineva sa imi zica ce tip de driver e cel care lipseste de pe placa de mai jos? Sau ce as putea folosi in loc? Pe piciorul 3 de la integrat vine plusul de 310V de pe alimentare. Cel vechi a fost puscat si nu mai vede nimic pe el. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
lucian caprar Postat Mai 4, 2020 Autor Partajează Postat Mai 4, 2020 Multumesc Marian. Am reincarcat-o ca fisier atasat. Oare acum se poate accesa? Link spre comentariu
validae Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 Greu de spus ce putea fi acolo, doar după găurile cablajului.Poate are cineva un invertor asemănător şi spune ce are acolo.... Ca alternativă, vezi ce corespondenţă au pinii cu plusul alimentării, masa, primarul trafului şi completezi tabelul de pe site-ul remont.aud/: https://remont-aud.net/ic_power/ Link spre comentariu
lucian caprar Postat Mai 4, 2020 Autor Partajează Postat Mai 4, 2020 Buna ziua .Va multumesc pentru ajutor si as putea sa mai dau cateva . detalii .driverul este in capsula to220 are 5pini pinul trei vine de pe +310v si este legat de un pin al tranformatorului tip choper. pinul4 este la masa. Pinul 2merge printr-un cond 22n la masa pinul 1merge printr-o rez intr-o dioda zenner de 5v. pinul 5 merge printr-o rez 8k2 si un cond 1uf la masa. traful are in primar doua infasurari probabil unul pentru start si unul pentru automentinere iar in sec. areo infasurare cu mediana si celalalt capat la masa si o alta infasurare separata fata de masa generala. Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
Nykky1976 Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 salutare ! posibil VIPer20a Link spre comentariu
lucian caprar Postat Mai 4, 2020 Autor Partajează Postat Mai 4, 2020 Va multumesc. Asa este VIPer 20a Link spre comentariu
alexcb027 Postat Ianuarie 25, 2022 Partajează Postat Ianuarie 25, 2022 Buna seara.imi puteti spune va rog valoarea rezistorului marcat in foto....am un aparat de sudura MMA-200 cu acest rezistor ars pana la cablaj si nu pot vedea valoarea ...multumesc https://ibb.co/s1NWb6d Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 25, 2022 Partajează Postat Ianuarie 25, 2022 E rezistorul din sursa mosfetului, circa 0,3 Ohmi.Sigur ai şi driverul sursei auxiliare dus dacă s-a ars şi mosfetul. Link spre comentariu
alexcb027 Postat Ianuarie 26, 2022 Partajează Postat Ianuarie 26, 2022 multumesc de raspuns...da Viper 100A plus niste electrolitici explodati,zener de 15V...mosfetul a scapat :D Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 27, 2022 Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Cuim e posibil sa scape mosfetul daca rezistenta din sursa lui s-a ars ? Poate doar daca s-a facut scurt intentionat D-S si - foarte important - cu mosfetul blocat. Link spre comentariu
dumitrumy Postat Ianuarie 27, 2022 Partajează Postat Ianuarie 27, 2022 Acum 11 ore, alexcb027 a spus: multumesc de raspuns...da Viper 100A plus niste electrolitici explodati,zener de 15V...mosfetul a scapat :D Te-ai uitat in PDF-ul lui Viper 100? Are rezistenta in sursa MOS? Link spre comentariu
miha-p Postat Martie 26, 2022 Partajează Postat Martie 26, 2022 Am exact acest invertot .Rezistenta este 5.1 ohmi scrie pe cablaj si codul culorilor asa e pe ea .Eu am masurat cu aparat M 890 G SI DA 5 .5 DA AM 04 OHMI cu bornele in scurt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum