david321 Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 (editat) Cumpar magnetofon rostov 105, primul model, de preferat inscripționat în slavona și cu condensatorii schimbați, în stare buna de funcționare , ofer 400-800 lei. PT oferte va rog postati aici, însoțite de poze, verific zilnic anunțul, țineți cont și ca trebuie sa aveți disponibilitatea sa trimiteți prin posta/curier dacă nu sunteți în Craiova sau împrejurimi. Editat Mai 3, 2020 de david321 Link spre comentariu
bigpriap Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 (editat) Eu tocmai ma gandeam ca a sosit momentul sa ma despart de colectia mea. Am inceput cu Rostov, apoi Soiuz vreo doua modele, Ilet parca. Am trecut apoi pe seria 0 de la rusi, niste magnetofoane de exceptie. Am Electronica 003, 004, Olimp 003, 004, 005 parca. La momentul nebuniei cu magurile rusesti am stat pe forumurile lor, mi-au trimis oameni care au lucrat in fabrica sfaturi, idei de uprade, uleiuri, piese de schimb, benzi reglare.. Au fost reglate toate conform manualelor de service, Bias reglat pentru benzile actuale, electrolitici schimbati total la majoritatea, cu nepoolarizati unde s-a putut, cu bipolari unde e necesar. la unele am pus telecomenzi IR sau Bluetooth, contoare electronice, receiver Bluetooth. Capetele tocite schimbate. Toate redau si înregistrează astfel incat nu fac diferenta fata de sursa (bine, zgomotul de fond normal al benzii, mult scazut la seria 0 care au circuite reducatoare care merg foarte bine). Mie imi pastrez un Tandberg, un Revox-uri, un E004 si un 0 005, probabil Poza asta am facut-o inainte de postarea dumneavoastra, ma gandeam ca e prea mult. Sincer, ca Stan Patitul eu v-as sugera sa mai puneti un ban si sa luati ceva pe role mari si benzi noi sau maxwell model mai nou, am si un Teac 3440s. Seria 0 de la rusi mi se pare de exceptie comparata cu tot ce am. Ca idee, desi cumparate ca functionale, nu a fost un singur magnetofon care sa fie in mintile lui atunci cand l-am cumparat, toate au avute defecte, uzuri, probleme. La seria tip Rostov, modelele mai noi aveau electronica usor imbunatatita, simplificata, nu am remarcat ca cele vechi sa fie mai bune. Editat Mai 4, 2020 de bigpriap Completare Link spre comentariu
david321 Postat Mai 6, 2020 Autor Partajează Postat Mai 6, 2020 Am găsit, se poate închide, mulțumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate