Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Final audio radio usb auto

Dumitru Grigoras

Postări Recomandate

Salut ,va rog frumos stie cineva ce  final audio au radio cu usb auto  capsula arata la fel ca tda 2003 ,2030 dar are 9 pini si nustiu ce e pentru ca e bucata sarita din el unde scria . Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• maky_geo

3

• vijelie02

2

• validae

1

• Dumitru Grigoras

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Radioul ăla cu USB, are şi un nume de botez ? Pune o poză cu interiorul radioului, poate totuşi ai confundat finalul cu vreun stabilizator multiplu...

Editat de validae
Link spre comentariu

Trimite o imagine cat mai clara cu locul unde este acel integrat și dacă poți o imagine cu ce este pe lângă el altfel nu te putem ajuta prin simplul fapt că arată la fel că tda 2003 sau tda 2030 asta nu ajuta cu nimic. Inca ceva pe carcasa lui este scris un model și un număr de serie și alea ne ajuta la documentație daca este ceva făcut de vreo fabrica. Daca este o chinezărie se poate face dar doar cu ceva modificări.

Link spre comentariu

Nu este atât de interesant de unde este acel integrat important este daca dădeați modelul și numărul care îl are pe eticheta de pe capacul acestui radio. Tara de fabricație a integratului nu ne poate ajuta cu nimic

Link spre comentariu

Stimate domn vijelie dacă ați fi citit dumneavoastră mesajele noastre ce ați fi înțeles?. Am spus clar și eu și domnul de mai sus că ne trebuie un nume o serie ce este atât de greu de înțeles sau ce nu sa înțeles. Cum putem să îl ajutăm pe acel domn care a spus că este de la Toshiba? Ce este de la Toshiba? Poate dumneavoastră știți ce este sa ne spuneți și noua că doar noi nu știm.

Link spre comentariu

Reluati topicul citind cu atentie rand cu rand si numele utilizatorului care a postat. Topicul asta e deschis la misto. Si d-voastra nu v-ati prins.

Daca eram moderator ii stergeam postarea imediat. Incompleta, fara detalii, poze, etc.

Editat de vijelie02
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări