daniels Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 Acum 36 minute, mac01 a spus: La boiandrucii aia trebuia sa faci niste stalpi sau sa te legi cu ei de centura de sus. Daca se macina primul bca de sub el sau se fisureaza.... o sa cada jos si boiandrucul si bca-urile de deasupra. Foarte multi procedeaza asa din considerente economice....dar nu-i corect....sa nu mai vorbim de faptul ca-i destul de periculos. Eu la toate usile le-am facut stalpi pe care sta boiandrucul...iar la ferestre m-am legat cu boiandrucul de centura. Pe fata am stalpi, deasupra centura armata cu armatura de 4x8mm, pe spate peretele este continuu, iar BCA-urile sunt intertesute la fiecare colt si la mijloc, nu se justificau stalpi. BCA-urile vor fi tencuite interior si exterior, nu au cum crapa. Link spre comentariu
Faker Postat August 16, 2020 Partajează Postat August 16, 2020 1 oră în urmă, fluffy37 a spus: @faker, cat e kila la cele din ultima poza? Nu stiu pretul la rosiile cherry. Dar stiu ca rosiile normale aici se dau cu 6 lei kila. Link spre comentariu
daniels Postat Septembrie 19, 2020 Partajează Postat Septembrie 19, 2020 Aproape gata, ii mai dau un tinci si ii torn o pista in fata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 (editat) Intrebare; am foarte mult hamei pe garduri. M-am uitat acum pe olecs, am intrebat pe cativa...cica vand cu 200 lei 1 kg uscat. Oare s-ar gasi cumparatori la asa ceva? Se merita sa-l strang? Editat Septembrie 22, 2020 de fluffy37 Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Ar fi bine de ştiut cam cât trebuie să usuci ca să obţii 1kg de hamei uscat....dar e foarte probabil să conteze mult şi tipul de hamei, că nu e doar un soi. Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 1 hour ago, fluffy37 said: Intrebare; am foarte mult hamei pe garduri. M-am uitat acum pe olecs, am intrebat pe cativa...cica vand cu 200 lei 1 kg uscat. Oare s-ar gasi cumparatori la asa ceva? Se merita sa-l strang? Si eu am mari cantitati, mi s-a urcat peste tot, e mai rentabil de facut o bere buna.... Are cineva reteta? Eu asa stiu ca nu trebuie lasat sa se usuce complet, ci un pic si apoi presat si tinut la rece, uscat pierde proprietatile si e bun numai de ceai pt insomnie..... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 (editat) Pai reteta clasica la bere inseamna apa malt si hamei...de unde malt?Hmmm...ma duc sa mai desfac un tuborg Editat Septembrie 22, 2020 de fluffy37 Link spre comentariu
Усилитель Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 4 minutes ago, fluffy37 said: Pai reteta clasica la bere inseamna apa malt si hamei...de unde malt?Hmmm...ma duc sa mai desfac un tuborg Este malt pe net, de toate felurile pt toate gusturile si drojdie. Dar procesul nu este explicat niciunde exact, cand trebuie sa fie etans sa faca presiune si sa se umple cu *bulbuci*.... Link spre comentariu
ain Postat Septembrie 22, 2020 Partajează Postat Septembrie 22, 2020 Hameiul din flora spontana are foarte putini compusi amari raportat la soiurile selectionate. Cam de 8-16 ori mai putini. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Septembrie 23, 2020 Partajează Postat Septembrie 23, 2020 Baiatul meu si-a cumparat un kit de facut bere (toate ingredientele plus vasele necesare). Tare sunt curios de ce va iesi! Acum este dupa procesul de fermentare. Link spre comentariu
Faker Postat Octombrie 2, 2020 Partajează Postat Octombrie 2, 2020 Cam asa arata acum gradina mea. Empty spaces, dezolant, ici colea mai o rosie, un gogosar, o varza si cam asta a fost. Extrem de multumit anul asta, camara si pivnita pline de toate. Link spre comentariu
daniels Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 (editat) Am reusit sa torn betonul Editat Octombrie 3, 2020 de daniels Link spre comentariu
Усилитель Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 Fain , vad ca la tine in loc de dovleac/bostan se face televizor.... ( unele modele TV stereo mai vechi au pereche twitere ,pe langa cele normale ovale , ) merita recuperate....nu se stie cand e nevoie de ele,,, Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 3, 2020 Partajează Postat Octombrie 3, 2020 O fi televizorul curcilor...era o vorbă ,,te uiţi ca curca-n crengi,,.Aici se schimbă...te uiţi ca curca la televizor. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 26, 2020 Partajează Postat Octombrie 26, 2020 (editat) Joi am cumparat de aici din piata 50 de pomi fructiferi made in Botosani de la niste moldoveni. I-am plantat pe toti in weekend, acuma ma chinui sa fac gardulete de jur imprejur la fiecare. Mi-au ramas foarte multe bucati de lambriuri la care le-am gasit astfel locul. https://imgur.com/JhJb2Pc Sunt curios daca se prind si ce roade vor da. Ultima data cand am luat de la lidl un cais, mi-a facut ringlouri mari albastre ps. inca nu am plantat pom se nu se prinda. Editat Octombrie 26, 2020 de fluffy37 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum