aurel70 Postat Mai 2, 2020 Partajează Postat Mai 2, 2020 Salutare ! Am gasit la vanzare un amplif. TELEFUNKEN HA870 la care se spune ca una dintre intrari se aude distorsionat, iar in plus, la apasarea butonului Loudness si la rotirea volumului se face zgomot pe un canal.Asta cit se roteste butonul. Intrebarea ar fi daca acest amplif. este un amplif bun, ca model, si daca merita cumparat, cu 150 lei. Multumesc.Nu stiu daca am postat ubde trebuia..Stima! Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 2, 2020 Partajează Postat Mai 2, 2020 Si eu urmaresc demult acest amplif, prima data a fost defect la 100 lei si dupa a umblat in el la ridicat la 150.Daca sunt probleme cu poturile este de rau, majoritatea au priza mediana. Link spre comentariu
aurel70 Postat Mai 2, 2020 Autor Partajează Postat Mai 2, 2020 Dar ampliful credeti ca este unul reusit, de la mama lui? Stiu ca e nemtescc si ar trebui sa aiba 70/8R. Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 2, 2020 Partajează Postat Mai 2, 2020 Cu origini japoneze, cauta ha 900. Link spre comentariu
marius75 Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 Salut. Dupa cum arata la interior, as zice ca-i ok, radiatorul e marisor, trafo la fel, filtrajul 10.000uF/63V. Final pe tranzistori (foarte important). Treaba e ca mai costa transportul vreo 30, ceva piese (pot fi chiar trz finali partial strapunsi), bibileala la butonul de loudness, trebuie demontat si vazut despre ce e vorba. Merita, in special daca iti doresti acel model, dar nu ti-l permiti in stare buna. Depinde si de stare estetica, daca e zgariat nu prea se merita. Am cumparat amplifuri defecte cu preturi intre 100 si 500 de lei, unele le-am reparat cu ce am avut prin casa, altele m-a costat reparatia mai mult decat as fi vrut. E cam loterie, dar daca iti place mirosul de fludor topit, mai ales in perioada asta cand deplasarile sunt limitate, ai de treaba in casa si nu risti vreo amenda ca ai iesit la plimbare de plictiseala. Daca l-ai cumparat deja, spor la reparat. Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 Crezi? Tipul este frecvent pe olx cu produse. Link spre comentariu
aurel70 Postat Mai 3, 2020 Autor Partajează Postat Mai 3, 2020 Multumesc pentru raspunsuri, nu l-am cumparat. As vrea sa stiu daca e un amplif care merita ceva bibileala , adica daca are performante sonore bune, evident pe boxe bune. Inteleg ca nu suporta mai putin de 8R, ceea ce eu consider un dezavantaj. Cel putin ca design daca nu ar fui julita vopseaua, mie mi-ar placea. Imi trebuie pentru ascultat acasa, nu sunt nici lautar nici muzician. ma mai gandesc, mi-e greu sa ma decid.Stima! Link spre comentariu
marius75 Postat Mai 3, 2020 Partajează Postat Mai 3, 2020 (editat) Dacă ai sursa de semnal audio și boxele de buna calitate, suna bine cam orice amplificator. E bine de știut ca amplificatorul este cel mai putin important din întreg lanțul audio (referitor la calitatea sunetului), pentru audiții în casa. Depinde și dacă a fost ciobanit inainte. Dacă îl iei sau nu, e alegerea ta. LE: Din moment ce ai prezentat amplificatorul la băieți, trebuie sa iei în calcul și varianta că poate să ți-l sufle de sub nas altcineva, așa ca hotărăște-te mai repede. Editat Mai 3, 2020 de marius75 Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 Amplificatorul este la cateva blocuri de mine! Link spre comentariu
aurel70 Postat Mai 4, 2020 Autor Partajează Postat Mai 4, 2020 Acum 10 ore, q_acdc a spus: Amplificatorul este la cateva blocuri de mine! Si il cunoasteti pe vanzator? e de incredere sau e tepar? Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 (editat) Nu il cunosc, doar am urmarit produsul. Am vrut sal cumpar si dupa o discutie a reiesit ca este alt amplificator. A fost la 100 lei si dupa care a marit pretul. (din fotografii este acelasi produs datorita loviturilor pe carcasa frontala) Am renuntat la achizitionare. Cert este ca se ocupa frecvent cu vanzare amplifuri si boxe. Editat Mai 4, 2020 de q_acdc Link spre comentariu
aurel70 Postat Mai 4, 2020 Autor Partajează Postat Mai 4, 2020 Inseamna ca de fapt nu vinde telefunken HA870 ci alt model,sau un alt aparat de modelul acesta? Tara ma gadila sa-l cumpar...In poze nu prea vad loviturile pe carcasa cred ca anume sunt facute asa.. Stima Link spre comentariu
aurel70 Postat Mai 6, 2020 Autor Partajează Postat Mai 6, 2020 Am zis ca pot sa trag si eu un loz si am cumparat ampliful acesta. Deocamdata e pe drum si astept sa vad si eu ce placinta am cumparat. Cand ajunge la mine si apuc sa il probez, va dau de stire si va spun ce si cum. Seara buna . Link spre comentariu
q_acdc Postat Mai 7, 2020 Partajează Postat Mai 7, 2020 (editat) Sunt curios cu starea potentiometrelor? (se pare ca si cele de tonuri au priza mediana) Editat Mai 7, 2020 de q_acdc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum