Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cutii / sasiuri

cristinel_bm

Postări Recomandate

La 19.11.2021 la 10:16, icar a spus:

As avea si eu nevoie de un sasiu. Daca se poate realiza, vin cu detalii via PM.

Da , se poate doar daca nu este cu graba.

Mai bine detaliile le discutam pe [email protected]

p.s. cu scuzele de rigoare pentru raspunsul intarziat...

Editat de cristinel_bm
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Salut,

S-ar putea face o carcasa din tabla de aluminiu (1mm....1+mm) cu decupaje de racire/ventilatie si ceva conectica?

Eventual produce in serie asa ceva - mai multe bucati nu doar unicate.

Link spre comentariu

Buna ziua. Cutii simple pentru ecranarea unor transformatoare, fie toroidale rotunde, fie dreptungiulare puteți confecționa? Mulțumesc.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, barbulescuorlando a spus:

Buna ziua. Cutii simple pentru ecranarea unor transformatoare, fie toroidale rotunde, fie dreptungiulare puteți confecționa? Mulțumesc.

Si eu sunt  interesat de asa ceva.

Link spre comentariu

Pt proiecte speciale se pot face capace speciale.Pt solutii rapide sau de buget se pot folosi:

Ecrane traf alimentare Rostov, sunt multi care dezmembreaza , ( am si eu 2 )

Cutii mai vechi de UPS ,metalice , sunt unele lungi si mai inguste ,intra toate 3 in ele ,capetele "astupate" cu lemn...

Obiecte facute total pt altceva , important sa vezi utilitatea altfel....( ibric inox, cutii diverse etc ) 

rostov10.jpg

Link spre comentariu
8 hours ago, barbulescuorlando said:

Se poate, am nevoie de dimensiuni si va voi spune un pret. Discutam detalii in privat sau pe mail (pe care il gasiti mai sus). Multumesc! 

3 hours ago, Усилитель said:

Pt proiecte speciale se pot face capace speciale.Pt solutii rapide sau de buget se pot folosi:

Ecrane traf alimentare Rostov, sunt multi care dezmembreaza , ( am si eu 2 )

Cutii mai vechi de UPS ,metalice , sunt unele lungi si mai inguste ,intra toate 3 in ele ,capetele "astupate" cu lemn...

Obiecte facute total pt altceva , important sa vezi utilitatea altfel....( ibric inox, cutii diverse etc ) 

rostov10.jpg

Nu ma deranjeaza faptul ca puneti diverse alte creatii, dar va rog nu in mesajul meu. Va rog, si cred ca este o rugaminte de bun simt, sa va creati mesajele dumneavoastra, sau folositi mesaje private pentru discutii despre alte realizari. Multumesc!

2 hours ago, Traian B said:

Va rog sa va creati propriul mesaj cu vanzari sau creatii care nu imi apartin mie. Nu imi poluati inutil mesajele, atata timp cat exista mesaje private, sau posibilitatea crearii propriilor mesaje si „post”-uri. Multumesc!

Editat de cristinel_bm
Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări