icar Postat Noiembrie 19, 2021 Partajează Postat Noiembrie 19, 2021 As avea si eu nevoie de un sasiu. Daca se poate realiza, vin cu detalii via PM. Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Noiembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2021 (editat) La 19.11.2021 la 10:16, icar a spus: As avea si eu nevoie de un sasiu. Daca se poate realiza, vin cu detalii via PM. Da , se poate doar daca nu este cu graba. Mai bine detaliile le discutam pe [email protected] p.s. cu scuzele de rigoare pentru raspunsul intarziat... Editat Noiembrie 20, 2021 de cristinel_bm Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 Sunt mandrul posesor al unei noi carcase facute de Cristi: Artist omul, si face cam ce vor muschii clientului Link spre comentariu
saptemari Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 Acum 25 minute, Marian a spus: Artist omul, si face cam ce vor muschii clientului Si eu zic la fel: Link spre comentariu
mac01 Postat Februarie 11, 2022 Partajează Postat Februarie 11, 2022 Da...asa este...lucreaza foarte bine. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 5, 2022 Partajează Postat Aprilie 5, 2022 Salut, S-ar putea face o carcasa din tabla de aluminiu (1mm....1+mm) cu decupaje de racire/ventilatie si ceva conectica? Eventual produce in serie asa ceva - mai multe bucati nu doar unicate. Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Aprilie 5, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2022 Salut! ... din pacate nu lucrez cu aluminiu. Doar tabla de fier (OL37) Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Aprilie 8, 2022 Partajează Postat Aprilie 8, 2022 Buna ziua. Cutii simple pentru ecranarea unor transformatoare, fie toroidale rotunde, fie dreptungiulare puteți confecționa? Mulțumesc. Link spre comentariu
sonic11 Postat Aprilie 8, 2022 Partajează Postat Aprilie 8, 2022 Acum 2 ore, barbulescuorlando a spus: Buna ziua. Cutii simple pentru ecranarea unor transformatoare, fie toroidale rotunde, fie dreptungiulare puteți confecționa? Mulțumesc. Si eu sunt interesat de asa ceva. Link spre comentariu
grosu99 Postat Aprilie 8, 2022 Partajează Postat Aprilie 8, 2022 Daca ii faceti o schita omu' face orice . Link spre comentariu
Усилитель Postat Aprilie 8, 2022 Partajează Postat Aprilie 8, 2022 Pt proiecte speciale se pot face capace speciale.Pt solutii rapide sau de buget se pot folosi: Ecrane traf alimentare Rostov, sunt multi care dezmembreaza , ( am si eu 2 ) Cutii mai vechi de UPS ,metalice , sunt unele lungi si mai inguste ,intra toate 3 in ele ,capetele "astupate" cu lemn... Obiecte facute total pt altceva , important sa vezi utilitatea altfel....( ibric inox, cutii diverse etc ) Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 8, 2022 Partajează Postat Aprilie 8, 2022 https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20220408024016&SearchText=transformer+cover Link spre comentariu
saptemari Postat Aprilie 8, 2022 Partajează Postat Aprilie 8, 2022 Cristi face orice potrivit schițelor trimise și din punctul meu de vedere, lucrează excelent. Eu am fost foarte mulțumit de fiecare data. Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Aprilie 8, 2022 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2022 (editat) 8 hours ago, barbulescuorlando said: Buna ziua. Cutii simple pentru ecranarea unor transformatoare, fie toroidale rotunde, fie dreptungiulare puteți confecționa? Mulțumesc. Se poate, am nevoie de dimensiuni si va voi spune un pret. Discutam detalii in privat sau pe mail (pe care il gasiti mai sus). Multumesc! 3 hours ago, Усилитель said: Pt proiecte speciale se pot face capace speciale.Pt solutii rapide sau de buget se pot folosi: Ecrane traf alimentare Rostov, sunt multi care dezmembreaza , ( am si eu 2 ) Cutii mai vechi de UPS ,metalice , sunt unele lungi si mai inguste ,intra toate 3 in ele ,capetele "astupate" cu lemn... Obiecte facute total pt altceva , important sa vezi utilitatea altfel....( ibric inox, cutii diverse etc ) Nu ma deranjeaza faptul ca puneti diverse alte creatii, dar va rog nu in mesajul meu. Va rog, si cred ca este o rugaminte de bun simt, sa va creati mesajele dumneavoastra, sau folositi mesaje private pentru discutii despre alte realizari. Multumesc! 2 hours ago, Traian B said: https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20220408024016&SearchText=transformer+cover Va rog sa va creati propriul mesaj cu vanzari sau creatii care nu imi apartin mie. Nu imi poluati inutil mesajele, atata timp cat exista mesaje private, sau posibilitatea crearii propriilor mesaje si „post”-uri. Multumesc! Editat Aprilie 8, 2022 de cristinel_bm Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Octombrie 30, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2022 valabil! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum