cristinel_bm Postat Mai 1, 2020 Partajează Postat Mai 1, 2020 Vand cutii sau parti de cutii pentru orice montaj, realizate dupa schita clientului (.jpg, .pdf, .dwg, .dxf) care sa contina toate cotele necesare. Preturile (contin realizarea decupajelor, indoirea tablei, sudura si prelucrarea ei, filetarea gaurilor si suruburile necesare asamblarii cutiei) se calculeaza dupa cum urmeaza: - 0,07 lei / cmp tabla Fe (OL37) de 1mm grosime folosita - 0,09 lei / cmp tabla Fe (OL37) de 1,5mm grosime folosita - pentru alte grosimi de tabla, sau alte materiale, in limita stocului disponibil, cereti oferta de pret. - pentru cutii mari sau pentru mai multe cutii comandate odata se poate acorda reducere! La cerere se ofera si vopsire electrostatica (vopsire industriala). Cer si ofer seriozitate si calitate! p.s. din pacate perioada asta totul merge mai incet dar posibilitatea realizarii sasiurilor mai exista inca, intr-un timp.... Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Iunie 7, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2020 oferta valabila Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 7, 2020 Partajează Postat Iunie 7, 2020 Buna ziua, aveti ceva imagini cu produse realizate? Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Iunie 8, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 8, 2020 bineinteles! Va rog sa ma cautati pe FB , utilizatorul fiind „Audiocris amplifiers” 2 Link spre comentariu
cristinel_bm Postat August 18, 2020 Autor Partajează Postat August 18, 2020 oferta valabila 1 Link spre comentariu
mac01 Postat August 19, 2020 Partajează Postat August 19, 2020 Recomand! Am facut trei cutii la dansul si vopsite in camp electrostatic...au iesit impecabile...chiar mult mai bine decat ma asteptam! N-am avut niciun repros si pe deasupra a existat si o comunicare foarte buna! 1 Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Octombrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2020 oferta valabila Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Noiembrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 oferta valabila! Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Februarie 20, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2021 Oferta valabila! Link spre comentariu
saptemari Postat Martie 21, 2021 Partajează Postat Martie 21, 2021 La 20.02.2021 la 20:15, cristinel_bm a spus: Oferta valabila! Am trimis o solicitare, multumesc! Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Martie 21, 2021 Autor Partajează Postat Martie 21, 2021 Acum 7 minute, saptemari a spus: Am trimis o solicitare, multumesc! am raspuns la ea, multumesc si eu! Link spre comentariu
cristinel_bm Postat Mai 6, 2021 Autor Partajează Postat Mai 6, 2021 Oferta valabilă! Link spre comentariu
Iomis Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Buna ziua, Mai este valabil anuntul? Daca da, va rog - in privat - o adresa de mail unde pot timite fisiere .pdf in vederea obtinerii unei cotatii de pret. Multumesc anticipat, Cosmin (GL) Link spre comentariu
cristinel_bm Postat August 15, 2021 Autor Partajează Postat August 15, 2021 Acum 43 minute, Iomis a spus: Buna ziua, Mai este valabil anuntul? Daca da, va rog - in privat - o adresa de mail unde pot timite fisiere .pdf in vederea obtinerii unei cotatii de pret. Multumesc anticipat, Cosmin (GL) mai este valabil, adresa de mail este : [email protected] Link spre comentariu
Iomis Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Trimis mail. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum