fcata Postat Aprilie 29, 2020 Partajează Postat Aprilie 29, 2020 Buna ziua, sunt nou pe forum deci nu pot trimite mesaje si as dori sa achizitionez 1 kg fludor de calitate pentru lipituri in electronica (nu in domeniul electric). Am inteles ca tipul: COSITOR FLUITIN 1532 , Sn60 Pb38 Cu 2 flux 1 core 2,2 ar fi de calitate. Va rog sa-mi confirmati daca este corecta informatia si de unde se poate cumpara in cazul in care acesta este bun. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 29, 2020 Partajează Postat Aprilie 29, 2020 (editat) Când vrei pantofi, te duci la farmacie ??? Că nu ai citit Regulamentul pot să înţeleg, deşi n-ar fi cazul....dar nu ai observat nici că sunt secţiuni separate pentru diverse probleme ? Am mutat topicul la Bazar -Cumpărări...vezi că există userul Bella, care vindea fludor.Şi nu numai... Editat Aprilie 29, 2020 de validae Link spre comentariu
fcata Postat Aprilie 29, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2020 Multumesc pentru observatie si e intr-adevar greseala mea de incadrare in categoria gresita insa deocamdata nu pot lua legatura cu nimeni de pe acest forum asta incluzand si userul bella. La incercarea de a trimite mesaje oricui primesc: " Ai permisiunea să trimiți doar 0 mesaje pe zi. Te rog încearcă mai târziu." Pana la deblocare mesaje poate rezolv problema prin acest topic. Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 29, 2020 Partajează Postat Aprilie 29, 2020 Mesajele MP devin disponibile doar după un număr minim de postări tehnice.Caută la Bazar - Vânzări un topic unde cineva vinde fludor şi poţi posta cererea ta direct în acel topic.Dacă cineva e dispus să te îndrume spre un alt loc unde se găseşte fludor convenabil, o poate face şi aici... Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Am luat si eu de la dl Bella fludor 0,7mm.Este super ok.Numai sa mai aiba... Link spre comentariu
fcata Postat Aprilie 30, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Cum ati reusit sa luati legatura cu Bella? Eu din pacate nu pot trimite mesaje si alta modalitate in prezent nu cunosc. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Caută topicul de la Vânzări al lui bella şi postează acolo o cerere, eventual o ardesă de mail pentru contact... Link spre comentariu
fcata Postat Aprilie 30, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Din pacate nu se poate posta acolo. Adresa mea de email este [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate