[email protected] Postat Aprilie 29, 2020 Partajează Postat Aprilie 29, 2020 (editat) Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu reparatia,inlocuirea placii de amplificare la boxa activa Vlliodor ds2022-vu; in Bucuresti ar fii de preferat.Se aude doar in boxa activa,am demontat partea din spate si am vazut prjeala pe 2 finali si pe placa.Multumesc Editat Aprilie 29, 2020 de validae Majuscule la numele proprii Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 29, 2020 Partajează Postat Aprilie 29, 2020 Eu te pot ajuta doar daca trimiti boxa la mine, in caz ca nu gasesti pe nimeni din Bucuresti Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Te pot ajuta si eu, e de ajuns sa trimiti doar placa cu amplificatorul, asta daca te bazezi sa o montezi la loc cum a fost. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 30, 2020 Partajează Postat Aprilie 30, 2020 E vreo schema mai cunoscuta/raspandita de s-ar gasi module de-a gata? Link spre comentariu
[email protected] Postat Mai 11, 2020 Autor Partajează Postat Mai 11, 2020 La 30.04.2020 la 8:31, modoran a spus: Te pot ajuta si eu, e de ajuns sa trimiti doar placa cu amplificatorul, asta daca te bazezi sa o montezi la loc cum a fost. Salut, un un numar de telefon se poate? ms Link spre comentariu
modoran Postat Mai 12, 2020 Partajează Postat Mai 12, 2020 Acum 20 ore, [email protected] a spus: Salut, un un numar de telefon se poate? ms Ti-am trimis mesaj privat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum