Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar multi tester / ESR metru

Vizitator

Postări Recomandate

Eu am doua luate de la Elman , a scos si dansul o perioada.Unul l-am luat prin 2015  si altul mai recent.Sant modele diferite.Care e mai vechi pe forum le cunoaste.

IMG_20200430_214052.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionel sm

5

• BRANCA

4

• iuliantv

4

• Florinel TV

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

On 4/29/2020 at 8:49 PM, Rentiu30 said:

Va salut,

Cumpar un multi tester / ESR metru. Va rog sa ma ajutati cu unul testat si de care stiti ca functioneaza decent.

Poate ceva recomandari / pareri a ceea ce se gaseste pe piata.

Va multumesc

Eu l-am cumparat pe cel din poza de la elman cu 230 de lei acum 4 ani , da clasa la toate aparatele esr/capacimetru !!

I-am bagat in interior o sursa liniara L7809 + o mufa si il alimentez cu 12V extern ca ma saturasem de cate ori incarcam acumulatorul de 9V

MUFA ALIMENTARE MAMA PANOU DC 2.1/5.5

post-237484-0-23636800-1463433308_thumb.jpg

https://www.elforum.info/topic/108801-esr-metru-indrumare/?do=findComment&comment=1375680

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

credeam ca numai eu sant norocosul,sa raman fara baterie,cu toate ca rar il folosesc,am zis cai montez un buton separat de alimentare,care sa taie + direct din baterie,sa nu mai haleasca si in stby curent,cred ca asta face

Editat de validae
Link spre comentariu
1 hour ago, iuliantv said:

am zis cai montez un buton separat de alimentare,care sa taie + direct din baterie,sa nu mai haleasca si in stby curent,cred ca asta face

Buna ideia, la asta nu m-am gandit, chiar si 50uA daca ar consuma in st-by tot se aduna daca nu e folosit mereu, un comutator on/off ii mai lipsea in rest e super.....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Eu am montat doi acumulatori de 4v in serie si o mufa de alimentare si il incarc odata la 4 sau 5 luni, bine ca il folosesc mai rar in ultimul timp, ca am mai multe si care iese primul cu ala masor, am sa fac o poza sa vedeti

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
Acum 9 ore, BRANCA a spus:

Sunt curios.Ce acumulatori au intrat in locasul bateriei de 9v?

Acumulator  normal identic cu bateria de9v. Ce n-ați văzut pana acum? Florin folosește acumulatori de telefon. 

Editat de ionel1959
Link spre comentariu

Intrebarea era pt Florinel TV.Pomenea doi acu de 4v inseriati.Probabil ceva li ion.Eram curios de tip.Pe mine ma tine mult bateria.Cei drept folosesc mai rar functia R,pt scurt.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Intrebarea era pt Florinel TV.Pomenea doi acu de 4v inseriati.Probabil ceva li ion.Eram curios de tip.Pe mine ma tine mult bateria.Cei drept folosesc mai rar functia R,pt scurt.

eu unul mai mult pe aia o folosesc,asta a fost si functia cea mai tentanta la el,cel putin pentru mine

Link spre comentariu
On 5/2/2020 at 1:02 AM, Florinel TV said:

Eu am montat doi acumulatori de 4v in serie si o mufa de alimentare si il incarc odata la 4 sau 5 luni, bine ca il folosesc mai rar in ultimul timp, ca am mai multe si care iese primul cu ala masor, am sa fac o poza sa vedeti

Nu e rea deloc ideia, am bateri de telefon o jumate de sacosa, dar n-am incercat niciodata sa leg 2 bucati si sa le cuplez la un incarcator....dane si noua mai multe detalii, de care acumulatori ai folosit, au circuit de incarcare/protectie, ce incarcator folosesti pentru incarcare......etc   Multumesc.

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări