dorian 70 Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Am un flex mare ( firmă trompetă ! ) pe care îl folosesc destul de rar. Am zis să fac o sculă pentru debitat din el. A ieşit un pic mai crăcănat, asta e... Diferit de sursa de inspiraţie, am pus un arc de portbagaj de Dacie şi prinderea flexului cu şuruburi. Pozele sunt de dinaintea vopsirii, urmează şi excentricul pentru fixare piesă de retezat. Aşadar, m-am inspirat dintr-un filmuleţ al unui rus de aici: Link spre comentariu
spik Postat Aprilie 29, 2020 Partajează Postat Aprilie 29, 2020 Putin cam firav si pozitia flexului este destul de incomoda. Link spre comentariu
Alphsoo Postat Aprilie 29, 2020 Partajează Postat Aprilie 29, 2020 (editat) Eu detin un flex pt debitat makita facut din tabla ambutisata si merge fara nici o problema. Totusi la cel de mai sus flexul trebuia adus mai aproape, parghia este un pic cam lunga si sunt sanse sa vibreze. Editat Aprilie 29, 2020 de Alphsoo Link spre comentariu
dem3ntor Postat Aprilie 29, 2020 Partajează Postat Aprilie 29, 2020 Felicitari. o idee excelenta! Link spre comentariu
dorian 70 Postat Aprilie 29, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2020 Că tot a început să plouă pe afară... Cadrul este din ţeavă rectangulară de 40/20 şi este neaşteptat de rigid şi totuşi uşor, cât despre poziţia incomodă las pozele să vorbească, eu sunt mic de statură, probabil pentru cineva mai înalt ar trebui ridicat totul cu 10, 20, 30cm. Cum am scris şi în primul post, un pic e prea crăcănat, dimensiunile de 400 şi 750 puteau fi cu 15-20 cm mai mici, fiecare, măcar pentru aspect, mie îmi place să bibilesc fierătaniile în aer liber, în ogradă, aceasta îi mare, aşa că.... Flexul nu vibrează în mână, iar jocul la capătul unde iese cablul din flex este de cca 2-3mm. Pun alte imagini cu dimensiunile notate pe poze, scuzaţi ţinuta şi... burta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum