sla Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Salutare tuturor! Ma roaga cineva sa-i gasesc un meserias care poate face transformatoare de iesire pentru o statie single ended cu cate un tub rusesc 6P3C-E pe canal, sectiune 10cmp. Link spre comentariu
kablu Postat Aprilie 29, 2020 Partajează Postat Aprilie 29, 2020 Salut, Uite un posibil raspuns postat de mine zilele astea, poate te ajuta in luarea unei decizii : Pentru o oferta corecta, dupa parerea mea, ar trebui sa ne spui si curentul anodic si impedanta primarului + cate secundare vrea prietenul tau (4,8,16 ohmi). Altfel pot exista neintelegeri. In zona (Arad si cativa km mai la vest) sunt cativa colegi de forum si nu numai care fac transformatoare de iesire. Daca crezi ca te mai pot ajuta cu cate ceva (personal nu confectionez transformatoare, dar mai cunosc pe cativa care fac) da-mi un mesaj privat si discutam mai pe lar problema. Sanatate si spor la mesterit! Link spre comentariu
sla Postat Aprilie 30, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2020 Acum 9 ore, kablu a spus: Salut, Uite un posibil raspuns postat de mine zilele astea, poate te ajuta in luarea unei decizii : Pentru o oferta corecta, dupa parerea mea, ar trebui sa ne spui si curentul anodic si impedanta primarului + cate secundare vrea prietenul tau (4,8,16 ohmi). Altfel pot exista neintelegeri. In zona (Arad si cativa km mai la vest) sunt cativa colegi de forum si nu numai care fac transformatoare de iesire. Daca crezi ca te mai pot ajuta cu cate ceva (personal nu confectionez transformatoare, dar mai cunosc pe cativa care fac) da-mi un mesaj privat si discutam mai pe lar problema. Sanatate si spor la mesterit! Multumesc frumos pentru raspuns! Am sa-i transmit si il las sa decida. Succes si numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum