Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

vând două carcase

Ovidiu Cimpeanu

Postări Recomandate

Bună! Vând două carcase metalice in stare bună de la o combina de tratament facial. Le vând goale la 50 bucata plus transport sau cu electronica in ele la 100 buc plus transport. Electronica este formata din curenți galvanici înaltă frecvență,generator ultrasunete, control pompa vacuum etc. Panou frontal cu control și afișaj digital etc.Pot sa fac fotografii și panoului frontal .tel0755465150 Ovidiu

IMG_20200330_104934.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidiu Cimpeanu

4

• Haralambie

1

• BRANCA

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

3 hours ago, BRANCA said:

Cred ca ar fi util,in buna practica Elforum,punerea dimensiunilor carcaselor.Si o poza cu interiorul.

Asa ce vede omu'?O cutie?

o sa merg sa dau jos lucrurile de pe ele si le desfac sa le fac poze

dimensiunile cred ca sunt standard

Link spre comentariu

Haralambie se referea la Mesaj Privat, dar noii utilizatori nu au acces la mesageria privată a forumului decât după un număr de 10 postări tehnice (exclus Discuţii diverse sau Bazar).

Link spre comentariu
1 hour ago, validae said:

Haralambie se referea la Mesaj Privat, dar noii utilizatori nu au acces la mesageria privată a forumului decât după un număr de 10 postări tehnice (exclus Discuţii diverse sau Bazar).

ok!am inteles acum.eu sunt abia venit pe acest forum .Ms!

n-am inteles de ce nu vad celelalte fotografii aditionale?am pus inca 7 cred

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări