Ovidiu Cimpeanu Postat Aprilie 27, 2020 Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Bună! Vând două carcase metalice in stare bună de la o combina de tratament facial. Le vând goale la 50 bucata plus transport sau cu electronica in ele la 100 buc plus transport. Electronica este formata din curenți galvanici înaltă frecvență,generator ultrasunete, control pompa vacuum etc. Panou frontal cu control și afișaj digital etc.Pot sa fac fotografii și panoului frontal .tel0755465150 Ovidiu Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 27, 2020 Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Cred ca ar fi util,in buna practica Elforum,punerea dimensiunilor carcaselor.Si o poza cu interiorul. Asa ce vede omu'?O cutie? Link spre comentariu
Haralambie Postat Aprilie 27, 2020 Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Le iau eu. Lasa-mi un PM si rezolvam mai tarziu cand ma intorc Link spre comentariu
Ovidiu Cimpeanu Postat Aprilie 27, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2020 3 hours ago, BRANCA said: Cred ca ar fi util,in buna practica Elforum,punerea dimensiunilor carcaselor.Si o poza cu interiorul. Asa ce vede omu'?O cutie? o sa merg sa dau jos lucrurile de pe ele si le desfac sa le fac poze dimensiunile cred ca sunt standard Link spre comentariu
Ovidiu Cimpeanu Postat Aprilie 27, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2020 3 hours ago, Haralambie said: Le iau eu. Lasa-mi un PM si rezolvam mai tarziu cand ma intorc va referiti la email? daca da [email protected] Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 27, 2020 Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Haralambie se referea la Mesaj Privat, dar noii utilizatori nu au acces la mesageria privată a forumului decât după un număr de 10 postări tehnice (exclus Discuţii diverse sau Bazar). Link spre comentariu
elektronu85 Postat Aprilie 27, 2020 Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Buna ziua! Lăsați va rog un număr de telefon, m-ar interesa instalația pentru vacuum. Mulțumesc! Link spre comentariu
Ovidiu Cimpeanu Postat Aprilie 27, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2020 1 hour ago, validae said: Haralambie se referea la Mesaj Privat, dar noii utilizatori nu au acces la mesageria privată a forumului decât după un număr de 10 postări tehnice (exclus Discuţii diverse sau Bazar). ok!am inteles acum.eu sunt abia venit pe acest forum .Ms! n-am inteles de ce nu vad celelalte fotografii aditionale?am pus inca 7 cred Link spre comentariu
Postări Recomandate