Ion_Bumbu Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Din cauza inchiderii Spectrum Software Micro-Cap a devenit free. http://www.spectrum-soft.com/download/download.shtm Poate intereseaza pe cineva. 2 Link spre comentariu
cirip Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 (editat) Multumesc @Ion_Bumbu! Nu stiam ca au inchis taraba. Desi nu sunt utilizator de MicroCAP, am descarcat totusi CDurile. Imi place ca are cateva chestii care lipsesc LTSpice-ului, cum ar fi grafice pe diagrama Smith si simulare de tip Periodic Steady State, asemanator cu Harmonic Balance. Editat Aprilie 26, 2020 de cirip Link spre comentariu
gsabac Postat Aprilie 27, 2020 Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Programul este interesant, util si are unele componente deosebite. Eu am folosit Microcap10 si am inclus biblioteci din versiunea 11. Deasemenea apreciez facilitatea de extragere a componentelor din biblioteci , deoarece nu sunt codate ca in cazul altor programe de simulare, si sunt compatibile cu LTspice. @gsabac Link spre comentariu
dumitrumy Postat Ianuarie 26, 2023 Partajează Postat Ianuarie 26, 2023 Am dat din greseala peste acel LIN vazut pe forum intro simulare: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum