Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE40D6000TW

Mihai85

Postări Recomandate

Da , asa e, multumesc de sfat. Stiu de la tuburile cu aer comprimat. Cand am luat prima data si am inceput sa suflu de ziceai ca am compresor si s-a terminat cat ai clipi.

Link spre comentariu

Multumesc, l -am incalzit putin pana pe la 150  de grade sa vad daca misca ceva. As lasa reflow-ul la urma ca sa ma asigur ca restul sunt ok. Daca as cumpara un RT809H reusesc sa il scriu ? Din ce am mai citit parerile sunt controversate despre programatoarele chinezesti. A incercat cineva si a mers. Daca nu recomandati-mi si alte interfete.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Revin cu rezolvarea. Pana la urma s-a dovedit a fi procesorul dezlipit. I-am facut un reflow . Emmc era in regula. Daca are nevoie cineva de continut l-am salvat.

Editat de Mihai85
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Mihai85 a spus:

Revin cu rezolvarea. Pana la urma s-a dovedit a fi procesorul dezlipit. I-am facut un reflow . Emmc era in regula. Daca are nevoie cineva de continut l-am salvat.

Incarca aici https://files.fm/ dumpul si pune linkul aici, daca mai ai tv-ul este bine de salvat eeprom si spi sa fie pereche dumpurile

Link spre comentariu

Il pun maine. Am salvat eeprom si emmc . Spi -ul weltrend nu nu il am il lista din pacate ca il salvam. 

Editat de Mihai85
Link spre comentariu
Acum 2 minute, Mihai85 a spus:

Il pun maine. Am salvat eeprom si emmc . Spi -ul weltrend nu nu il am il lista din pacate ca il salvam. 

Ce spi are? de nu este in lista :scarpin

Link spre comentariu
Acum 51 minute, Mihai85 a spus:

Nu am acces acum sa ma uit. WT61P805 sau 806. Nu este in lista la TL866 . Emmc este citit cu jtag plus. 

Eu am crezut ca ai RT809H, intradevar acest WT61P805 nu este in lista lui TL866, nu mai are un spi 25xxx? aceasta placa

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Mihai85 a spus:

Revin cu rezolvarea. Pana la urma s-a dovedit a fi procesorul dezlipit. I-am facut un reflow . Emmc era in regula. 

La 29.04.2020 la 21:55, radu72 a spus:

Pana la EMMC incearca reflow la SDP.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări