ionescu liviu Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Salut ! Am doua boxe facute cu cate un difuzor SAL SBX 1620, incintele sunt inchise si au fiecare 15,5 litri volum interior necalculat, le-am facut la "ochiometru". Mie imi place cum se aud acum, imi place basul lor dar as fi vrut mai mult kick (bataia care se simte in piept), deci basul se aude puternic dar nu se "simte" la fel de puternic. Stiu ca nu pot avea pretentii de la aceste difuri din cauza ca sunt destul de mici si sunt chinezesti dar vreau sa stiu daca mai pot scoate ceva de la ele punand tub de rezonanta. Aici apelez la ajutorul vostru ca nu stiu (inca) prea bine sa folosesc programele de calculat incinte. Mentionez ca boxele le-am facut bine, nu scapa aer sau alte probleme, deci sunt sealed in sensul adevarat al cuvantului. Sincer nu stiu exact cum functioneaza acest tub rezonator si nu am mai folosit pana acum tuburi dar presupun ca face basul mai puternic, nu? Pot pune tuburi la ele? Daca da rog sa imi calculati si mie marimea lor. Multumesc. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Septembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Am uitat sa dau si parametrii difuzorului : http://www.sal.hu/cikkccs/cikkdokumentu ... _03_01.pdf Link spre comentariu
Vizitator geokser Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Raspunsul il ai aici http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=24281 >descarci pdf-ul din link si te uiti la proiectul cu sal sbx1620.Incinta din acel proiect are 33 de litri deci volumul incintei tale este mult mai mic decat cel recomandat .Ti-as recomanda sa faci alte inceinte dupa acel proiect sau sa respecte volumul intern ,diamtreul si lungimea tubului rezonator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum