Florin Florescu Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Salutare. Am un generator de 38 kva, un model vechi românesc, produs la Umeb. Este un generator sincron pe care l.am primit fără alte componente și as dori sa.l pun în functiune. Am găsit în agenda electricianul din 1979 schema electrică. Este cineva care cunoaște aceste generatoare și poate să.mi explice după schema electrică conexiunile care trebuiesc făcute? Am identificat schema înfășurarile de putere, le.am legat în stea, conductorii care duc la periile colectoare, și încă o ieșire cu 3 conductori, bănuiesc că e alimentarea trifazica a excitatiei. În schema nu.mi dau seama dacă pe partea de excitatie este doar un redresor, și mai vad un reostat. Nu știu valori sau tensiuni pentru reostat sau redresor. Aici m.am încurcat... Mă puteți ajuta? Mulțumesc. Link spre comentariu
BRANCA Postat Aprilie 29, 2020 Partajează Postat Aprilie 29, 2020 Contactati-l pe dl em2006.Dansul are o vasta experienta si cunostinte in domeniu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum