Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Fenomen pe cerul nopții...

Vizitator

Postări Recomandate

La 10.05.2020 la 2:10, RST a spus:

Mai sunt si alti " sateliti " care nu sunt ai nostri

Pai se putea...

La 10.05.2020 la 2:10, RST a spus:

nu-si mai au sensul discutiile despre existenta/nonexistenta UFO

:d Tot de la Ministry of Defence in SUA, nu?:rade:

Link spre comentariu
Acum 8 ore, RST a spus:

a zis OFICIAL ca exista obiecte atat zburatoare cat si submersibile, a caror provenienta nu o cunoaste

Tu prea mult te uiti la filme SF si la desene animate! ... si prea le iei in serios!

Editat de d2134
Link spre comentariu
Acum 8 ore, RST a spus:

a zis OFICIAL ca exista obiecte atat zburatoare cat si submersibile, a caror provenienta nu o cunoaste.

Dar n-a zis ca-s de origina extraterestra. Pur si simplu, le-a fost rusine sa zica "habar n-am". Si atunci au produs o fraza plina de vorbe goale care sa distraga de la adevarata problema. Si anume ca, la o adica, cu toata tehnica lor (sau poate tocmai din cauza tehnicii), nu-s în stare sa identifice obiectele respective. Si ca au cheltuit degeaba o groaza de parale.

Link spre comentariu
Acum 17 ore, RST a spus:

Nu mai are sens sa o mai dam de gard in tampenii inutile,

Asta ziceam si eu, dar nu am scris cu rosu!

Franzm, stiu prea bine ce sunt, ca doar sunt ale lor. Daca n-ar stii, acum eram baterii pentru stiu eu ce andromedinieni! Ma intreb vind se va intelege, ca nu vii de la mama dracului, doar ca sa te ascunzi, atentie, citeva mii de ani. Stiristii, cind nu mai au stiri, fac apel la savantii britanici, la NASA si la Ministry of Defence, in SUA!

RST, armata SUA depinde de presedinte, nu-i ca la noi cu ministere subministere si alte xaprarii administrative.

Acum 8 ore, RST a spus:

Si normalitate

A fost omul amabil. Da, au spus "necunoscute", ca sa nu se faca de ris cu "extraterestrii". Cineva chiar crede ca aia de la NORAD, chiar ridica din umeri " ce dom'le, habar nu avem  ce-s, nu conteaza!" cind ceva bizar zboara pe deasupra SUA? 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 10.05.2020 la 13:07, BRANCA a spus:

Nu va faceti probleme cu numarul mare de sateliti.Vine si ziua cand o sa pice unul dupa altul!...Sunt atatea resturi metalice care graviteaza pe orbita ca e numai o chestie de timp.Sunt facute si niste studii in legatura cu asta.

In alta ordine de idei americanii vor sa recupereze hegemonitatea,prin sateliti,in spatiu.Se pare ca pechinezii au "inundat",la greu,spatiul extraterestru!Ar avea cel mai mare nr de sateliti...

Pe bune?! "Studiile" alea sunt pe ortodoxinfo.ro&stuff, cumva???:85

Un satelit geostationar aflat la 35810km nu mai "pica" in vecii vecilor(ma rog, nu in urmatorii 5,5 miliarde de ani...)-chiar si un satelit de observatie aflat la 1500km altitudine reziste cca. 2 secole. O carticica excelenta, in care sunt descrise principiile de baza ale rachetisticii, traiectorii si orbite specifice, cinematica lansarii, inclusiv descrieri amanuntite ale celor trei "Sputnici":

https://www.targulcartii.ro/i-artemiev/satelitii-artificiali-ai-pamintului-tineretului-1959-948645

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări