victordascalescu54 Postat Mai 11, 2020 Autor Partajează Postat Mai 11, 2020 Acum 2 ore, Faust2018 a spus: Nu le au pe stoc, am vrut să cumpăr eu o pereche. Am gasit eu la niste italieni de-ai mei cu circa 140Euro Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Mai 13, 2020 Autor Partajează Postat Mai 13, 2020 Da, incerc din rasputeri resuscitarea....topicului Link spre comentariu
DANO Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Acum 6 ore, victordascalescu54 a spus: Da, incerc din rasputeri resuscitarea....topicului Cam asa ar arata situatia actuala a placi 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 (editat) Domnule DANO nu văd cum arată traseele pe cablajul prezentat, probabil sunt configurate de această manieră. (marcajele C și R urmăresc schema prezentată, nodurile din imagine sunt chiar bornele condensatoarelor C1-C2-C16) Editat Mai 13, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
DANO Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 (editat) Acum 30 minute, valderama a spus: Domnule DANO nu văd cum arată traseele pe cablajul prezentat, probabil sunt configurate de această manieră. (marcajele C și R urmăresc schema prezentată, nodurile din imagine sunt chiar bornele condensatoarelor C1-C2-C16) Asa este ca în schema prezentată de dumneavoastră, e greșit cumva? Eu am încercat sa separ GNDul de la fiecare etaj și sa merg cu el la gnd C16 Editat Mai 13, 2020 de DANO Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 (editat) în regulă, gnd C16 este chiar terminalul C16 marcat cu minus în care se intră ramificat și se iese ramificat. Plastic exprimat(dacă privesc schema) în dreapta C16 am etajul final și în stânga etajul defazor +etajul de intrare. Cel mai simplu se vede pe cablaj dacă apar traseele în clar. Editat Mai 13, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
RockDok Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 La iesirea din 7805 nu ar trebui un pic de filtraj? Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Mai 14, 2020 Autor Partajează Postat Mai 14, 2020 (editat) Acum 3 ore, RockDok a spus: La iesirea din 7805 nu ar trebui un pic de filtraj? Pai este regulator de curent nu de tensiune...dar cred ca da, un 470uF ar cam trebui Editat Mai 14, 2020 de victordascalescu54 Link spre comentariu
DANO Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 La 13.05.2020 la 23:22, valderama a spus: în regulă, gnd C16 este chiar terminalul C16 marcat cu minus în care se intră ramificat și se iese ramificat. Plastic exprimat(dacă privesc schema) în dreapta C16 am etajul final și în stânga etajul defazor +etajul de intrare. Cel mai simplu se vede pe cablaj dacă apar traseele în clar. de ce trebuie neaparat sa se vada traseele, nu ma credeti cand afirm un lucru Acuma le-am pus, dar incerc sa evit a face acest lucru. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 O sugestie, rezistențele din g2 EL84 să fie de 3W, chiar dacă au valoare mică. Rezistențele din catozii tuburilor finale minim 4w! Încă ceva, mare atenție la circuitul pentru filamente, de pe cablajul, am întâlnit amplificatoare care aveau humm, singura rezolvare care a dus la dispariția humm-ului a fost raderea traseelor și alimentarea filamentelor prin fire torsadate, am întâlnit și amplificatoare de fabrică care alimentează filamentele tot cu fire torsadate, nu uita că un canal trage peste 4A pentru filamente. Sunt doar sugestii Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Mai 15, 2020 Autor Partajează Postat Mai 15, 2020 Acum 15 minute, Faust2018 a spus: O sugestie, rezistențele din g2 EL84 să fie de 3W, chiar dacă au valoare mică. Rezistențele din catozii tuburilor finale minim 4w! Încă ceva, mare atenție la circuitul pentru filamente, de pe cablajul, am întâlnit amplificatoare care aveau humm, singura rezolvare care a dus la dispariția humm-ului a fost raderea traseelor și alimentarea filamentelor prin fire torsadate, am întâlnit și amplificatoare de fabrică care alimentează filamentele tot cu fire torsadate, nu uita că un canal trage peste 4A pentru filamente. Sunt doar sugestii Foarte corect. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 Traseele pentru filamente nu sint recomandate alimentarii in c.a. fiindca sansele de brum minim sant extrem de reduse, are deptate @Faust2018 ! Link spre comentariu
DANO Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 Acum 44 minute, Faust2018 a spus: O sugestie, rezistențele din g2 EL84 să fie de 3W, chiar dacă au valoare mică. Rezistențele din catozii tuburilor finale minim 4w! Încă ceva, mare atenție la circuitul pentru filamente, de pe cablajul, am întâlnit amplificatoare care aveau humm, singura rezolvare care a dus la dispariția humm-ului a fost raderea traseelor și alimentarea filamentelor prin fire torsadate, am întâlnit și amplificatoare de fabrică care alimentează filamentele tot cu fire torsadate, nu uita că un canal trage peste 4A pentru filamente. Sunt doar sugestii Partea pt filamente în final o sa se facă cu fire torsadate, o sa fie lângă pini doar niște gauri pt a putea lipi firele. Rezistori din G2 și K se pot monta de putere zic ca e destul spatiu pe acolo. Probabil nu o sa se potrivească tot ce se găsește prin toate sertarele,dar na. Și foarte important zic eu rezistori sa fie lipiți la minim 2mm distanță de pcb, asta valabil pt toți rezistori de pe placa. Link spre comentariu
romicap Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 (editat) La 13.05.2020 la 23:22, valderama a spus: în regulă, gnd C16 este chiar terminalul C16 marcat cu minus în care se intră ramificat și se iese ramificat. Plastic exprimat(dacă privesc schema) în dreapta C16 am etajul final și în stânga etajul defazor +etajul de intrare. Cel mai simplu se vede pe cablaj dacă apar traseele în clar. De iesit ramificat se poate ... de intrat ramificat e foarte greu , chiar imposibil , las-o drequ de limba romana chiar daca e privita in perspectiva plastica ! E grele rau ! Editat Mai 16, 2020 de romicap Link spre comentariu
romicap Postat Mai 16, 2020 Partajează Postat Mai 16, 2020 (editat) Dano , merci pt. Ceuri, distorsiunile etajului final depind in mare masura de consumul G2 ( grila ecran ) care nu tre-sa depaseasca ceia ce spune fabricantul lampii (EL84),adica 5mA/lampa la o anodica de pana in maximum 300V ! 470 ohmi in g2 e putin , luand in calcul ca LL 1663 are circa 100 ohmi in primar (anod -mediana ) respectiv 45 ohmi priza UL -sursa + . In zona asta va trebui sa fii foarte atent daca vrei sunet HiEnd! Editat Mai 16, 2020 de romicap Link spre comentariu
Postări Recomandate