vio2007 Postat Aprilie 25, 2020 Partajează Postat Aprilie 25, 2020 (editat) Am o carte in format pdf cu culorile inversate,fond negru si scris alb.Se pot inversa culorile?Daca da,cum se poate face.Multumesc! ------------------------- Metoda mea consuma timp mult.....Conversie in djvu,export paginile (365)in bmp,le inversez culorile cu Photo Filtre,convertesc iar in djvu si le unesc in format djvu cu Djvu Solo! Editat Aprilie 25, 2020 de vio2007 Link spre comentariu
Elison Postat Aprilie 25, 2020 Partajează Postat Aprilie 25, 2020 Open a PDF file (any file) in Adobe Reader. Go to Edit>Preferences. In the Preferences window, click the ‘Accessibility’ tab and enable the ‘Replace Document Colors’ option. Link spre comentariu
vio2007 Postat Aprilie 25, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2020 Nu merge,am deschis si cu Foxit Reader,are aceeasi setare ca Adobe Reader si nu merge .Nici metoda mea nu merge,se converteste aiurea in djvu. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Aprilie 25, 2020 Partajează Postat Aprilie 25, 2020 (editat) @vio2007, este un pdf din imagini? Atunci nu merge. Incercati daca puteti selecta text. Dar spuneti si despre ce carte este vorba. Am o colectie destul de... dotata, poate va pot ajuta ca sa nu va mai chinuiti. Editat Aprilie 25, 2020 de zvonacfirst Link spre comentariu
vio2007 Postat Aprilie 26, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Multumesc @zvonacfirst! Pdf-ul este din imagini scanate,dar am rezolvat 75-80% cu munca de chinez batran! Am convertit online din pdf in jpg,prelucrate imaginile cu Photo Filtre(fond alb scris negru),apoi convertite in djvu cu Djvu Solo 3. Urmeaza in final sa devina o carte cu extensia Djvu,tot cu Djvu Solo 3. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum