Untold Postat Aprilie 25, 2020 Partajează Postat Aprilie 25, 2020 (editat) Salutare. Folosesc de ceva timp pt laptop CoolTv care include o multime de programe TV, inlcusiv HBO, Discovery, etc, etc. Pe telefonul cu android am un program similar numit TVMobile Romania. Problema este ca, de cateva zile (4-5), ambele aplicatii, desi sunt diferite, nu-mi mai pot deschide niciun post. Pe laptop zice "program inchis temporar, reincercati", iar pe telefon, "stream offline". Oare de unde o fi problema, si cum s-ar putea rezolva, stie cineva? Eu nu am televizor si ma foloseam zilnic de aceste softulete. Nu sunt dependent de tv, ma uit doar la hbo, discovery si inca vreo cateva din tagma asta. Multumesc pentru orice sugestie! Editat Aprilie 25, 2020 de Untold Corectie Link spre comentariu
viperash Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 (editat) La 25.04.2020 la 8:28, Untold a spus: Salutare. Folosesc de ceva timp pt laptop CoolTv care include o multime de programe TV, inlcusiv HBO, Discovery, etc, etc. Pe telefonul cu android am un program similar numit TVMobile Romania. Problema este ca, de cateva zile (4-5), ambele aplicatii, desi sunt diferite, nu-mi mai pot deschide niciun post. Pe laptop zice "program inchis temporar, reincercati", iar pe telefon, "stream offline". Oare de unde o fi problema, si cum s-ar putea rezolva, stie cineva? Eu nu am televizor si ma foloseam zilnic de aceste softulete. Nu sunt dependent de tv, ma uit doar la hbo, discovery si inca vreo cateva din tagma asta. Multumesc pentru orice sugestie! http://tvron.net La mine functioneaza, da sa instalezi si ace stream. Pe mobil incearca Pro Romania Tv de pe Google play. E bun si TVMobile Romania dar instaleaza SOP to Http Editat Aprilie 26, 2020 de viperash Link spre comentariu
Untold Postat Aprilie 27, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Am instalat ieri TVron si acestream si functioneaza, multumesc! Link spre comentariu
viperash Postat Aprilie 28, 2020 Partajează Postat Aprilie 28, 2020 Acum 20 ore, Untold a spus: Am instalat ieri TVron si acestream si functioneaza, multumesc! Cu placere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum