Dj_Dog Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 vreau sa cumpar ceva chestii de la mivarom si acum dupa noul regulament al lor comanda fizica pt pers fizice este de aprox 360 lei, eu avand nevoie de produse in valoare de aprox 200-250 lei vrea careva sa cumpere ceva de la ei si sa luam toate sub o singura comanda ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 ar trebui sa nu mai fie bagati in seama,si poate asa vor fi mai maleabili,nu de alta dar mai ales acum cu criza s-ar putea sa revina la vechile obiceiuri.au multe junk-uri la pret de junk Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 24, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Acum 1 minut, iuliantv a spus: ar trebui sa nu mai fie bagati in seama,si poate asa vor fi mai maleabili,nu de alta dar mai ales acum cu criza s-ar putea sa revina la vechile obiceiuri.au multe junk-uri la pret de junk asa e aveti dreptate, dar din pacate am nevoie de niste junk-uri de la ei pt care le gasesc si prin alte parti pe la tertze magazine dar apoape dublu ca pret + taxe de transport Link spre comentariu
modoran Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Sunt atatatea magazine foarte cunoscute ( mai nou ) chiar ce revand produsele lor, fara comanda minima si la pret triplu, de ce nu cumparati de acolo ? Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 24, 2020 Partajează Postat Aprilie 24, 2020 Unul dintre ele este tot în Alexandria. Întrebare , întrebătoare. N-o fi tot al lor??! Link spre comentariu
mcxc Postat Aprilie 25, 2020 Partajează Postat Aprilie 25, 2020 Eu doresc citeva componente de la Mivarom. Cam 180 ron, am facut o lista de pe siteul lor. Daca este ok astept sa ma contactezi pentru a stabili cum se va proceda. componente Mivarom.txt Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Aprilie 26, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2020 comanda a fost data impreuna cu colegul @mcxc se poate inchide, multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate