Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent mosfet

Marian Roman

Postări Recomandate

Acum 33 minute, Marian Roman a spus:

s-a rezolvat cu o bobina tip smd, iar in locul lui irf3205 (care se incingea cam tare) am pus sm1f02n.

multumesc de raspunsuri!

nu va tine cea smd,parerea mea,chiar nu sa gasit o alta bobina pentru sarma,conta lungimea si grosimea,putea fi putin mai groasa,trebuie vazuta tensiunea ce ajunge acum pe leduri,sa nu fie prea mare(cu toate ca nu as crede ca cea smd sa aiba mai multe spire,ca cea originala)cea smd nu fierbe dupa ceva minute de functionare?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Roman

10

• Florinel TV

7

• iuliantv

4

• gabibota

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 6 minute, iuliantv a spus:

nu va tine cea smd,parerea mea,chiar nu sa gasit o alta bobina pentru sarma,conta lungimea si grosimea,putea fi putin mai groasa,trebuie vazuta tensiunea ce ajunge acum pe leduri,sa nu fie prea mare(cu toate ca nu as crede ca cea smd sa aiba mai multe spire,ca cea originala)cea smd nu fierbe dupa ceva minute de functionare?

nu fierbe nimic... 45v este tensiunea pe leduri

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Marian Roman a spus:

s-a rezolvat cu o bobina tip smd, iar in locul lui irf3205 (care se incingea cam tare) am pus sm1f02n.

multumesc de raspunsuri!

Da mergea si cu irf3205? eu am pus si se incingea tare dar de 10 luni nu sau ars

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Florinel TV a spus:

Mai sus spunea cineva ca nu merge

Singurul care a zis ca nu merge am fost eu. Nu mergea din cauza bobinei care avea spire in scurt.

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Marian Roman a spus:

Singurul care a zis ca nu merge am fost eu. Nu mergea din cauza bobinei care avea spire in scurt.

Uitate mai bine cine a spus

SSSF.jpg

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

CITAT:   

Postat 3 ore în urmă

s-a rezolvat cu o bobina tip smd, iar in locul lui irf3205 (care se incingea cam tare) am pus sm1f02n.

multumesc de raspunsuri!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Practica bate teoria

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

E prost omul ca te baga in seama. Exact diferenta de capacitate pe care am postat-o face ca mosul sa se incalzeasca.

Link spre comentariu
Acum 47 minute, Marian Roman a spus:

Practica bate teoria :)

IRF3205 se incalzeste pana la 60grade si nu depaseste aceasta temperatura, asa lucreaza el dar nu se arde si tine mult mai mult ca unul care este caldut

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări