Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG LE4900 modul cu butoane

Pilgrim

Postări Recomandate

Buna la toata lumea!

Am o nedumerire legata de diodele din imagine .Nu le vad fizic dar exista la masurat si cum este a doua ora cind schimb acest modul macar vreau sa mi se aprinda si mie un led in creier (sunt un model mai vechi pe baza se lampi..si ma supraincalzesc ).Precizez ca nu sunt electronist si informatile mele despre componente dateaza din epoca post revolutionara si GOOGU nu ma ajuta.

La masurat o dioda prezinta continuitate in ambele sensuri.

Multumesc anticipat pt orice informatie.

O zi buna!

20200421_113048.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Pilgrim

3

• neculavasile

1

• Florinel TV

1

• fane buy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Multumesc Fane!

Ce nu  inteleg este faptul ca nu le vad .poza este facuta cablajului original fara sa fi dezlipit nimic si masura am facuto intre cele doua lipituri care in realitate au cam un mm pt ca poza este marita pt a oferii mau multe detali si mentionez ca nici pe spatele cablajului nu se vad

Codul modulului este eax62074301

Link spre comentariu

pai nu cred ca exista ,e numai scris si desenat, cred ca unde sunt punctele cu albastru e masa, si cred ca e scurt intre masa sicircuitele alea doua, parerea mea

Link spre comentariu

Acesta este modulul complect dupa inscriptiea pe cablaj asa credeam si eu ca sunt diode zener doar ca efectiv nu le va sau sunt extrem de mici dosr la masura mi.a dat scurt la cea de sus si nici un buton nu mai functiona20200422_180721.thumb.jpg.982e53d290d2f29b8d7b974b6836a7d4.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări