Marius84 Postat Mai 9, 2020 Partajează Postat Mai 9, 2020 Ok, le iau impreuna pe acestea doua. Va fac astazi sau maine transferul in cont. P.S. Ati putea sa imi puneti pe whatsapp niste detalii ale talpii telafului? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 9, 2020 Partajează Postat Mai 9, 2020 Nu folosesc smartfon.deci mergem pe increddere. Link spre comentariu
Marius84 Postat Mai 9, 2020 Partajează Postat Mai 9, 2020 Nu-i vorba de incredere, voiam detalii la tefal in ideea ca eram nehotarat daca sa il iau si pe acela, dar nu mai are rost la cat de bine arata cel rosu, deci ramane doar ce am comandat deja. Stimă! Link spre comentariu
sflorian Postat Mai 10, 2020 Partajează Postat Mai 10, 2020 (editat) As mai vrea Normande +Philips si radioul forma cub care in poza se afla deasupa slefuitor si fier de calcat ( carcasa galbena) Daca este Ok ce diferenta mai am de achitat ? Editat Mai 10, 2020 de sflorian Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 Acum 11 ore, sflorian a spus: As mai vrea Normande +Philips si radioul forma cub care in poza se afla deasupa slefuitor si fier de calcat ( carcasa galbena) Daca este Ok ce diferenta mai am de achitat ? V-am raspuns pe MP Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 se poate sterge/inchide, multumesc, revin cu altul altfel structurat Link spre comentariu
Postări Recomandate