radue Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Am si eu o mare problema: am un frate mai mic care intra pe net pe tot felul de siteuri, si de acolo ia tot felul te virusi, troieni, spyware si chesti de genul, care pur si simplu ma enerveaza pt ca nu pot fi scoase. O posibila solutie, in afara de restrictionarea accesului la net, ar fi sa-l las sa intre numai pe cateva siteuri. Cum as putea sa fac chestia asa, de exemplu sa-l las sa acceseze numai http://www.google.ro ? Vreau ceva de genul optiunii block, cum o are Zone Alarm, dar nu sa-l blocheze de tot, ci sa-l lase sa acceseze numai siteurile pe care vreau eu. Se poate ? :smt006 Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 O solutie mai simpla este sa instalezi un antivirus cu antispyware si scanare realtime iar lui sa ii faci un cont de user pe care sa nu poata instala nimic (si mai ai restrictii pe care le poti impune...vezi la partea cu creearea de useri). La admin pui parola si nu va mai putea intra... :yawinkle: De troieni nu poti spune ca scapi definitiv decat dupa format... Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 poti sa instalezi un antivirus cu parental control(bitdef,kaspensky)ca optiuni,poti bloca accesul pe diferite categorii de site-uri Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Deci am instalat ZoneAlarm, Adaware si inca o chestie de protectie, si cu toate astea, care au protectie realtime, asta micu face ce face si tot reuseste sa bage cate ceva.Deci, contul lui este user normal ( win xp sp2 ), i-am scos accesul de admin. O sa vad cum pot sa ii mai restrictionez accesul la net.Exista vre-un antivirus care sa il pot instalal numai pe un user ? Ca pana acum tot ce am incercat se baga pe amandoi, si mie nu-mi trebuie, pt ca pe net doar pe maxim 5 siteuri intru, si siteuri de incredere.O sa mai sap sa vad ce pot face.Mulumesc pt raspunsuri. Link spre comentariu
Bogdantog Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 salut eu am ZoneAlarm Security Suite 7 si am optiunea Parental Control.Acolo poti sa interzici accesul la ce site-uri vrei sau sa selectezi dintr-o baza de date pe cele cu un anumit continut. Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Momentan am "rezolvat" problema, reinstaland Windows-ul ( nu cunosc alta metoda eficienta de a scoate troienii ). Am facut chestia cu userii.Si tocmai am descoperit care era problema de dinainte: frate-mi-o si-a trecut userul pe administrator, si de acolo toate problemele mele. Link spre comentariu
zainea Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 am avut si eu niste trojeni si nici un antivirusa nu a reusit sa mi scoata pana cand am bagat avira si mi a sters pe toti Marfa antivirusul asta :D Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum