Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

salut am o problema cu windows 10 pro

shadow qest

Postări Recomandate

Am o problema cu windows 10 pro 64 bit ,nu pot instala cateva drivere in special cele de jocuri ,driver x 11,sau imi mai spune ca nu este compatibil cu placa video desi este de ultima generatie.

Stie cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefan94stefan

3

• modoran

2

• vijelie02

1

• shadow qest

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ai nevoie de driver pt placa video mai exact . Spune exact ce folosesti laptop sau pc si eventual configuratia .

Daca nu te descurci foloseste utilitarul de aici iti va scana pc-ul si iti va da toate driverele necesare iti va arata ce este instalat si ce nu . 

https://www.driverscloud.com/en/features

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu

Unele jocuri(piratate)  contin direct x in folderul de instalare si nu poate rula fara a fi instalat separat .

Cele cumparate de pe platforme ruleaza fara probleme.

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu
Chiar acum, modoran a spus:

directx se instaleaza o singura data, atat. Toate jocurile vor merge dupa aia, piratate sau nu.

Eu am intalnit si problema de mai sus ..depinde .

Link spre comentariu

cu direct X 11 sau 12 merg toate jocurile. Aproape toate kiturile de jocuri contin fisierele din Direct X de care au nevoie.

Problema e cu Microsoft Visual C++ XXXX Redistributable. Trebuie sa ai instalate toate versiunile, atat X86 cat si cele pe 64 biti. Exista 2008, 2010, 2013 si 2017. Se pot vedea la setari > aplicatii instalate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări