Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Paste linistit

victordascalescu54

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• victordascalescu54

3

• THOMAS

1

• icar

1

• deneinvins

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Lamparilor si nu numai,important este sa ne ajute Dumnezeu sa iesim din aceasta situatie sanatosi din toate punctele de vedere!

Multumim dl.Victor!

PASTE 2020.jpg

Editat de LMOlimpiu
Link spre comentariu

Am aprins si eu o luminare pe bancul pe care mi-l amenajez acasa in aste vremuri de molima... ca pandemie nu-mi vine sa-i zic :-(

Asadar, sarbatori fericite, linistite si sanatate!

WP_20200418_23_09_47_Pro copy2.jpg

Link spre comentariu

Fratilor ,un îndemn pentru voi din toată inima: iubiti si practicati electronica!

...ca să vedeți ce beneficii extraordinare oferă acest lucru:

-invațați să aveți răbdare!...și cu consoarta când vă cicăleste si cu montajul electronic când nu funcționează cum doriți dvs....

-stati acasă din proprie inițiativă ,nu trebuie să vă oblige nimeni!....atunci când experimentezi un montaj ,abia aștepți să vezi rezultatul final!

-când va trimite consoarta la cumpărături ,va mișcați in cea mai mare viteza!....pentru ca mai aveți ceva modificari de făcut la montajul ăla!

-daca,totuși, consoarta vă pune să faceți treabă prin casă, va fi uimită de randamentul dvs!....aici trebuie să fiți băieți deștepți și să speculați situația:-Da,mami ,fac ce ai zis tu dar, pana diseara mă lași in pace!

-timpul pierdut si banii aruncați la cârciumă vor fi mult mai bine folositi dacă sunt investiți in componente necesare pasiunii dvs!....iar soțiile acceptă mult mai ușor faptul că sunt inșelate cu pasiunea decât dacă ar fi inșelate cu altă doamnă!

După acest mic breviar favorabil pasiunii noastre comune,vă doresc din toată inima ,sărbători pascale fericite și multă sănătate!

CRISTOS A INVIAT!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări