victordascalescu54 Postat Aprilie 18, 2020 Partajează Postat Aprilie 18, 2020 PASTE LINISTIT LAMPARILOR ! Link spre comentariu
THOMAS Postat Aprilie 18, 2020 Partajează Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Lamparilor si nu numai,important este sa ne ajute Dumnezeu sa iesim din aceasta situatie sanatosi din toate punctele de vedere! Multumim dl.Victor! Editat Aprilie 18, 2020 de LMOlimpiu 1 Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Aprilie 18, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2020 Am adus si lumina Link spre comentariu
deneinvins Postat Aprilie 18, 2020 Partajează Postat Aprilie 18, 2020 Să aveți Sărbători frumoase, luminate și liniștite, iar Învierea lui Hristos, să vă fie de folos ! Hristos a Înviat ! Link spre comentariu
icar Postat Aprilie 18, 2020 Partajează Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Paște linistit, luminat si cu speranta in suflet. Editat Aprilie 18, 2020 de icar Link spre comentariu
Dorin Bodea Postat Aprilie 18, 2020 Partajează Postat Aprilie 18, 2020 Am aprins si eu o luminare pe bancul pe care mi-l amenajez acasa in aste vremuri de molima... ca pandemie nu-mi vine sa-i zic :-( Asadar, sarbatori fericite, linistite si sanatate! 1 Link spre comentariu
mila Postat Aprilie 19, 2020 Partajează Postat Aprilie 19, 2020 Sarbatori fericite, linistite si sanatate 1 Link spre comentariu
morpheusRO Postat Aprilie 19, 2020 Partajează Postat Aprilie 19, 2020 Paste linistit si cu sperante Link spre comentariu
victordascalescu54 Postat Aprilie 19, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2020 HRISTOS A-NVIAT! Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 19, 2020 Partajează Postat Aprilie 19, 2020 Fratilor ,un îndemn pentru voi din toată inima: iubiti si practicati electronica! ...ca să vedeți ce beneficii extraordinare oferă acest lucru: -invațați să aveți răbdare!...și cu consoarta când vă cicăleste si cu montajul electronic când nu funcționează cum doriți dvs.... -stati acasă din proprie inițiativă ,nu trebuie să vă oblige nimeni!....atunci când experimentezi un montaj ,abia aștepți să vezi rezultatul final! -când va trimite consoarta la cumpărături ,va mișcați in cea mai mare viteza!....pentru ca mai aveți ceva modificari de făcut la montajul ăla! -daca,totuși, consoarta vă pune să faceți treabă prin casă, va fi uimită de randamentul dvs!....aici trebuie să fiți băieți deștepți și să speculați situația:-Da,mami ,fac ce ai zis tu dar, pana diseara mă lași in pace! -timpul pierdut si banii aruncați la cârciumă vor fi mult mai bine folositi dacă sunt investiți in componente necesare pasiunii dvs!....iar soțiile acceptă mult mai ușor faptul că sunt inșelate cu pasiunea decât dacă ar fi inșelate cu altă doamnă! După acest mic breviar favorabil pasiunii noastre comune,vă doresc din toată inima ,sărbători pascale fericite și multă sănătate! CRISTOS A INVIAT! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum