ssb Postat Aprilie 18, 2020 Partajează Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Buna ziua! La fereastra termopan (canat inactiv) manerul de la zavor se misca, mi-e sa nu raman cu el in mana cand deschid ferestra. Totul e in regula in afara de maner (poza), nu stiu cum e prins de rest ca nu vad niciun surub. Presupun ca daca se desprinde de tot manerul, singura solutie e sa schimb cu totul ansamblul, nu se poate repara / reatasa manerul. Tot caut pe net ceva asemanator sa stiu de unde sa iau la nevoie dar nu gasesc nimic. Multumesc Ps- unde am pus sageata acolo se misca, precum o capsa ce nu e prinsa bine Editat Aprilie 18, 2020 de ssb Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 18, 2020 Partajează Postat Aprilie 18, 2020 Păi nu-l dai jos să vezi ce s-a slăbit ? Că nu e accelerator de particule... Link spre comentariu
ssb Postat Aprilie 18, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2020 Manerul nu stiu cum sa il dau jos ca nu vad niciun surub. Poate tot ansamblul, desi nu m-as baga atat timp cat functioneaza. Nu stiu cum e prinsa “capsa” aia de restul, acolo e slabit chiar sub “capsa”. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 18, 2020 Partajează Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Slăbeşti mecanismul doar cât să poţi privi în partea din interior, astfel încât să poţi stabili dacă e reparabil sau trebuie să te pregăteşti pentru schimbarea feroneriei... Dai jos şuruburile autofiletante pentru asta. Editat Aprilie 18, 2020 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum