Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar un set de boxe

PIFFS

Postări Recomandate

Va salut,

Am avut un trecut o pereche de ATL HD 308i ce le-am vandut si acum ca stau mai mult in casa imi pare asa rau...

Concluzie! Caut o pereche de boxe, cu urmatoarele preferinte:

Preferabil 3 cai. Mereu mi-sa parut ca boxele cu 3 cai au voci si instrumente mai frumoase.

Negre, imi place negrul si aleg negru peste acel maro de stil vechi

Basi undeva la 20cm cred ca sunt de ajuns

As vrea sa le tin pe standuri de 80cm, sa vina la nivelul urechii, chiar langa biroul meu de lucru. Nu cred ca am nevoie de bookshelf, niste standfloor micute cu basi de 20cm, mai sensibile si cu SPL mare ar da perfect.

De obicei fac auditii la volum incet. Imi place sa aud sunet clar la volum mic deci probabil exclud acele difuzoare nemtesti cu membrana/calota grea. De asemenea as prefera cu bass reflex, cele pe compresie nu prea se descurca bine la volum mic.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• PIFFS

4

• q_acdc

1

• iuliantv

1

• Nelu Velciu

1

Top autori în acest subiect

:rade:Personal, nu imi plac vocile iesite din un difuzor de 100 mm. Detin incinte cu preferintele tale, prefer pe cele care nu iti plac(2 cai, inchise cu sph 220hq)

Editat de q_acdc
Link spre comentariu

Multumesc. Nu sunt fan boxe Technics, poate doar modele rasarite, poate niste TECHNICS SB EX 3.

As prefera totusi din Bucuresti sau macar la maxim 50km de Bucuresti... prefer sa le vad personal.

Multumesc de oferta & Up!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări