mihaim Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Am primit la reparat o statie ALESIS si am gasit arse operationalele duble BA 4560. Le-am cautat prin Bucuresti la magazine si nu le-am gasit. >nici inlocuitorul AD 8066.Puteti sa ma ajutati cu alta varianta de inlocuire, sau daca are cineva de vanzare?. Am nevoie de 2 bucati. Multumesc. Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Din cate am mai citit pe net, ceva similar ar mai fi si BA15218 (parca putin mai bun)Apropo, la global electronic de pe maica domnului ai fost? La ei pe site apare ca existand in magazin, atat integratul pe care il doresti tu cat si asta mentionat de mine.Deasemenea, la capodimonte gasesti piesa dorita de tine...(nu stiu daca au sau nu valoare minima a comenzii insa) Link spre comentariu
mihaim Postat Septembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Am fost la toate magazinele de pe Maica Domnului.Am sa vad si cu integratul dat de tine.Multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Ar trebui sa mearga si mai batrinul BA4558 sau variantele lui. Atentie totusi la picioare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum