Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare driver

Surprise Diggers

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

6

• AdR!@N

2

• sesebe

2

• Surprise Diggers

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 lună mai târziu...
Acum 3 minute, moshu flo a spus:

Daca e loc, exista telecomenzi cu 1-2-3...canale (e adevarat ca on-off), la preturi ridicole

(in lumina ultimelor evenimente nu mai stiu cat or fi costand, eu am cumparat acu' 2-3 ani

cu 30-40 de lei). Driverul.... probabil se poate si asta cumpara (nici cei mai bine informati

nu cred ca se apuca sa reinventeze roata, chiar daca preturile si timpii de asteptare a

produselor chinezesti au cam crescut).

Eu mi-am modernizat iluminatul, in sensul reducerii puterii consumate (mizerii de becoleduri

in lustrele "clasice" ca de-astea a vrut doamna (dar alese cu abajururi ventilate), si oriunde s-a

putut, solutia mai ieftina a aplicelor fie modernizate fie echipate de la inceput cu LED-uri, dar

toate "corectate", fie in sensul reducerii curentului prin leduri, fie, la cateva, suplimentarea

suprafetelor de racire.

Mai exista (inca) si cateva lampi fluorescente si CFL (in pod si respectiv in cotetul gainilor,

precum si in garaj/magazie (ca automobilul nu mai are loc de cele 1001 vechituri depozitate in el!)

Nici macar in frigider nu mai am bec cu filament (beculetul de 2-3W l-am gasit din intamplare!!)

Doar in cuptor mai exista asa ceva, deoarece acolo nu poate functiona altceva....

Editat de moshu flo
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări